Pagina wordt geladen ...
zoeken

Een professionele website vraagt om professionele foto’s

U steekt veel tijd in uw website om goede content te plaatsen. Maar maakt u wel gebruik van professionele foto’s zodat deze content grafisch mooi wordt weergegeven? Het menselijk brein verwerkt een afbeelding 60.000 keer sneller dan tekst. Professionele foto’s zijn dus erg belangrijk en kunnen zelfs doorslaggevend zijn.

contact opnemen

een professionele website vraagt om professionele fotos

Foto’s gebruiken vanaf Google

Het is niet verstandig om zomaar een paar foto’s van Google te gebruiken. Deze afbeeldingen zijn niet rechtenvrij, waardoor u te maken kunt krijgen met auteursrechten. Wanneer u deze foto’s toch gebruikt kan de rechthebbende via de rechter een schadevergoeding eisen.

Stockfoto’s

Als alternatief kunt u kiezen om gebruik te maken van stockfoto’s. Een stockfoto is een foto die een fotograaf via een beeldbank verkoopt. Het nadeel? Stockfoto’s zijn niet exclusief en kunnen door meerdere partijen worden aangekocht. Daardoor loopt u het risico dat andere websites dezelfde afbeeldingen als u gebruiken. Hierdoor is het moeilijk om met deze afbeeldingen uw bedrijfsidentiteit uit te stralen.

Professionele foto’s

De beste keuze is om foto’s te laten maken door een professionele fotograaf. Een professionele fotograaf zorgt ervoor dat de foto’s goed zijn belicht, scherp zijn en de juiste uitsnede en compositie hebben voor uw website. Deze foto’s worden uw eigendom en mag u gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast bent u er zeker van dat u unieke foto’s krijgt die bijdragen aan de authenticiteit en geloofwaardigheid van uw website.

jochem-van-de-weg-portfolio-images-9-dotsolutions

jochem-van-de-weg-portfolio-images-4-dotsolutions

jochem-van-de-weg-portfolio-images-1-dotsolutions

Fotograaf Jochem van de Weg

dotsolutions komt met totaalconcept fotografie

Wij merken dat het voor veel bedrijven nog niet duidelijk is hoe ze aan goede foto’s kunnen komen voor hun website. Daarom heeft dotsolutions nu een totaalconcept voor professionele foto’s zodat wij u kunnen helpen om uw website naar een nog hoger niveau te tillen. De foto’s worden gemaakt door onze fotograaf: Jochem van de Weg

Jochem heeft ruime ervaring met bedrijfsfotografie en leveren kwalitatief goede foto’s af die ook nog eens erg betaalbaar zijn. Jochem kan ook bij u op locatie komen en dan bent u nog steeds niet veel geld kwijt. Wij bieden onderstaande mogelijkheden aan:

  • Eenvoudige shoot 1,5 uur
  • Uitgebreide shoot: dagdeel voor portretten, sfeerfoto’s, producten, interieur en exterieur
  • Shoot op maat

Bent u toe aan professioneel ogende foto’s voor uw website?

Bent u opzoek naar een professionele fotograaf voor een up-to-date en professioneel ogende website? Wij kunnen u helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0528 – 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

Auteur:
Pauline - Online marketeer

dotsolutions-pauline

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel