Pagina wordt geladen ...
zoeken

Een tweede website naast uw bestaande website

Geen enkel serieus bedrijf kan tegenwoordig nog zonder een website. Heeft u een nieuw product of dienst die niet overeen komt met de huidige producten op uw website? Dan kunt u overwegen om een tweede website erbij te nemen.

Contact opnemen

Tweede website

Voordelen van een tweede website

Met een nieuwe website kunt u een sfeer creëren die bij uw nieuwe producten of diensten past. Daarnaast houdt u uw website overzichtelijk voor de bezoeker. Wanneer u veel en uiteenlopende informatie op uw website plaatst, kan dit voor verwarring zorgen bij uw bezoekers. Dat maakt de website minder gebruiksvriendelijk.

Kosten van een tweede website

Een tweede website hoeft niet duur te zijn. Wanneer u een website bij ons afneemt, kunt u zelf uw eigen pakket samenstellen waardoor u zelf bepaald wat u betaald. Een nieuwe eenvoudige website heeft u al vanaf € 495,-. Voor deze prijs heeft u een ontwerp in eigen huisstijl, onbeperkte aantal pagina’s en een website die geoptimaliseerd is voor Google. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken waardoor uw website gelijk al geschikt is voor mobiel en tablet.

Uitbreiding van uw website

Wilt u meer dan een eenvoudige website? Dan kunt u uw website gemakkelijk uitbreiden met verschillende modules. Denk hierbij aan een bewegende fotobanner, fotoalbum of agenda. U kunt dus zelf bepalen wat u in de website wilt hebben. Hierdoor heeft u geen onnodige kosten voor modules die niet gebruikt worden.

Gemakkelijk te beheren website

dotsolutions heeft een eigen ontwikkeld CMS (Content Management Systeem) die relatief eenvoudig werkt. Met ons gebruiksvriendelijke CMS kunt u zelf uw website beheren. Denk hierbij aan teksten wijzigen, het toevoegen van nieuwe pagina’s en/of afbeeldingen. Dit is erg handig als u vaak informatie moet wijzigen, zoals prijzen of nieuwe producten.

Meer informatie over een tweede website?

Om sfeer en overzicht te houden op uw huidige website, raden wij u aan om uw nieuwe product of dienst (die vrijwel niet overeenkomt met uw huidige producten/diensten) op een nieuwe website aan te bieden. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0528 - 26 95 94, stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Auteur:
Simone Brinks - Online Marketeer

simone

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel