Pagina wordt geladen ...
zoeken

Een voordelige app vanaf slechts €950,-!

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone voor het opzoeken van informatie over bijvoorbeeld bedrijven, specifieke onderwerpen en het nieuws. Reden genoeg om hier als onderneming op in te spelen!

Ik wil ook een app

Informatie verstrekken en potentiële klanten benaderen

Niet alleen kunt u met een app informatie aan klanten verstrekken, ook is het met een app mogelijk om potentiële klanten heel direct te benaderen middels het gebruik van pushberichten. Bij veel ontwikkelaars betaalt u enkele duizenden euro’s voor een app, wat veel ondernemers afschrikt. Met dotapp komt hier verandering in!

dotsolutions-top-afbeelding-blog-een-voordelige-app-vanaf-slechts-950

dotsolutions introduceert u dotapp

dotsolutions introduceert u dotapp, een app die u al vanaf slechts €950,- aan kunt schaffen. Hierbij kunt u direct gebruikmaken van alle bijbehorende functionaliteiten van de app. Kortom, een totaaloplossing voor iedere ondernemer, die zijn of haar (potentiële) klanten met een app wil kunnen benaderen.

De voordelen van dotapp

 

Verschillende ontwerpen

dotapp brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo kunt u vooraf kiezen uit verschillende ontwerpen, die zo goed mogelijk aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf. Wanneer de app gerealiseerd is, kunt u deze zeer eenvoudig vanuit een CMS beheren. Kennis over programmeren, HTML, enzovoorts is hierdoor niet noodzakelijk! 

Beheer vanuit ons CMS

Het CMS biedt u de mogelijkheid om nieuwe pagina’s met producten of content aan de applicatie toe te voegen, statistieken van de gebruikers van de app in te zien, enzovoorts. Op basis van de statistieken uit de app, kunt u gebruikers heel direct benaderen door een pushbericht te sturen. Dit is een ideale vorm van marketing, omdat gebruikers het bericht altijd op hun telefoon zullen lezen. 

Acties delen

Heeft u bijvoorbeeld een leuke actie voor uw onderneming? Deel deze dan zeer eenvoudig met de gebruikers van uw app, vanuit het Control Management System. 

Op maat gemaakte pagina's

Naast de standaardfunctionaliteiten van de app die bij de prijs zitten inbegrepen, kunt u er tevens voor kiezen om bepaalde pagina’s op maat te laten ontwikkelen. Zo sluit de app nog beter aan bij uw wensen!

Geïnteresseerd in uw eigen app?

Geïnteresseerd in uw eigen app om uw onderneming te ondersteunen? Bel ons op 0528 26 95 94 of gebruik het contactformulier hieronder om ons een bericht te sturen.

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel