Pagina wordt geladen ...
zoeken

Een webwinkel naast je winkel

Wist je dat 96 procent van alle Nederlanders tussen de 25 jaar en 34 jaar dagelijks gebruik maakt van het internet? Dit komt neer op 1.960.320 bezoekers per dag in de leeftijdscategorie van 25 tot en met 34 jaar die zich op het internet bevinden. Deze aantallen zullen de komende jaren alleen nog maar stijgen. Dit zijn op voorhand veel meer bezoekers dan dagelijks in uw winkelstraat lopen. Dit is de ideale kans om eenvoudig je bezoekersaantallen te vergroten.

Voordeel webwinkel

Laten we beginnen met de openingstijden. Vaste winkels zijn gemiddeld 6 dagen per week geopend van 10 uur tot 18 uur. Dit komt neer op gemiddeld 48 uur per week. Met een webwinkel kun je dit vergroten naar 168 uur per week, namelijk 24/7. Dit is één van de vele voordelen van een webwinkel naast je vaste winkel.

Waar je in een vaste winkel te maken hebt met schapruimte, is dit in een webwinkel oneindig. Met behulp van een goed CMS systeem is het zeer eenvoudig om je artikelen aan je webwinkel toe te voegen. Daarnaast is alles meetbaar. Met behulp van verschillende webtools (link: www.clicklead.nl) zijn alle gegevens registreerbaar. Hierdoor kan er gekeken worden hoeveel bezoekers een website heeft, waar deze vandaan komen en hoe ze op de site komen. Allemaal extra klantinformatie die met een vaste winkel veel moeilijker te achterhalen zijn. Met behulp van deze gegevens kun je optimaal inspelen op je bezoekers!

Een webwinkel naast je winkel

Hoe te combineren?

Je hoeft geen Zalando of Wehkamp te zijn om een webwinkel te starten en succesvol te zijn. Ook regionale bedrijven halen al succes uit hun webwinkel. Veel klanten van dotsolutions maken gebruik van een succesvolle webwinkel en halen extra omzet binnen via het verkoopkanaal internet. Door het continu blijven optimaliseren van je website is het mogelijk om naast je vaste winkel ook veel extra bezoekers op je website binnen te halen. Een dubbele stroom aan bezoekers. Maar natuurlijk hoeft de vaste winkel niet verwaarloosd te worden. Er zullen altijd afnemers blijven die waarde hechten aan het meteen meenemen van producten of ze willen gewoon iets tastbaars. Voor deze doelgroep is er dan nog de vaste winkel!

Een vaste winkel en een webwinkel zijn twee soorten winkel die ideaal te combineren zijn! Beide hebben hun eigen voordelen en eigen doelgroep. Door in te spelen op beide groepen is het mogelijk om je omzet en het aantal bezoekers te vergroten.

Start vandaag nog

Wil je naast je vaste winkel een webwinkel beginnen of meer succes uit de huidige website halen? Dotsolutions heeft zeer veel ervaring en deskundigheid met het opstarten van een webwinkel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel