Pagina wordt geladen ...
zoeken

Ga met Google Streetview in zee

Zo nu en dan doet Google iets speciaals met Streetview. Genoeg om de slechte ervaringen te vergeten die u ongetwijfeld wel eens met Google heeft gehad. Dit is een van die dingen.

Streetview heeft onderwater beelden van zes koraalriffen, die gemaakt zijn met fotografische hulp van de Catlin Seaview Survey. Deze beelden zijn allemaal beschikbaar op maps.google.com/ocean. Zo kunt u ook in de oceaan de weg terugvinden naar het vasteland als Apple Maps u de verkeerde kant op heeft gestuurd!

Locaties

De locaties die u kunt bewonderen zijn het Great Barrier Reef nabij Australië, Apo Island in de Filippijnen, en een paar plekken in de Hawaiiaanse eilanden, inclusief de Molokini krater in Maui, een van de mooiste plekken om te snorkelen. Het zijn prachtige riffen en de beelden zijn van hoge kwaliteit. Het is natuurlijk niet zo realistisch als in het echt, maar deze prachtige beelden in de oceanen zijn een goed alternatief.

Google heeft een korte video gemaakt waarin te zien is hoe deze beelden zijn gemaakt en de werkwijze die Google hiervoor heeft gebruikt. Hieronder vindt u een afbeelding die u een deel van de nieuwe onderzeese beelden toont waarop de Catlin Seaview Survey ze maakte.

Google ocean view

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel