Pagina wordt geladen ...
zoeken

Gebruik een app voor klantbinding

Klantbinding is een van de steunpilaren van veel succesvolle ondernemingen! Hoe probeert u klanten momenteel aan uw onderneming te binden? Heeft u er wellicht al eens aan gedacht om een app voor uw onderneming te laten ontwikkelen?

Contact opnemen

App inzetten voor klantbinding

Met een app is het mogelijk om (potentiële) klanten heel direct te benaderen via pushberichten. Deze directe benadering is uitermate goed geschikt voor het binden van klanten. Denk bijvoorbeeld aan het delen van interessante nieuwsberichten over uw onderneming of gerelateerd aan de producten van uw onderneming en het delen van aantrekkelijke kortingen of acties.

dotsolutions-top-afbeelding-blog-gebruik-een-app-voor-klantbinding

Scherp geprijsde app voor uw bedrijf

Doorgaans betaalt u een paar duizend euro voor een kwalitatief goede app. Wij vinden dat dit anders kan! Om die reden biedt dotsolutions u dotapp aan, een app die u nog geen duizend euro kost. Vooraf kiest u uit een van onze ontwerpen, die het beste aansluit bij uw onderneming. Vervolgens kunt u de app eenvoudig vullen en aanpassen via een overzichtelijk control management system achter de app.

Via dit CMS is het tevens mogelijk om nieuwe pagina’s aan de applicatie toe te voegen, zoals nieuwsberichten en producten. Ook biedt het CMS de mogelijkheid om statistieken over de gebruikers van uw app in te zien. Waar bevinden de gebruikers van uw app zich bijvoorbeeld? Welk percentage van de gebruikers leest uw pushberichten? Enzovoorts.

Op basis van deze statistieken kunt u een heel gerichte campagne opstarten, om de gebruikers van uw applicatie aan uw onderneming of de producten van uw onderneming te binden.

Mogelijkheden tot het binden van klanten

Er zijn verschillende manieren om klanten via een app aan uw onderneming te binden. Zo kunt u gebruikers via een pushbericht op de hoogte brengen van kortingen en andere acties op uw producten. Kijk bijvoorbeeld welke producten het meest worden bekeken of aangeschaft in uw webwinkel en pas de aanbieding in de app hier op aan!

Wanneer begint u met het binden van uw klanten middels een app?

Geïnteresseerd in uw eigen app om uw klantenbinding te versterken? Gebruik het contactformulier hieronder om ons een bericht te sturen of bel ons op 0528 26 95 94.

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel