Pagina wordt geladen ...
zoeken

Hoe lang gaat een website mee?

Een website gaat ongeveer 2 tot maximaal 3 jaar mee. Op het internet is er in die tijd alweer zoveel veranderd, dat de oude website niet meer representatief genoeg is. 40% van de ondernemers vervangt daarom binnen 2 jaar hun website.

Contact opnemen

Hoe lang gaat een website mee

Websites moeten tussen de 2 en 3 jaar worden vervangen

Websites gaan tegenwoordig korter mee dan vroeger. Dit komt omdat het internet en de technische mogelijkheden snel veranderen. Mensen willen graag gebruik maken van de nieuwste technieken, maar willen ook een website die er goed uitziet. Dus zowel op het gebied van vormgeving als techniek verandert er veel in een rap tempo. Als u op beide punten goed wilt blijven scoren, dan moet u uw website blijven doorontwikkelen.

"Meer dan de helft van de MKB websites is verouderd" - Simone Brinks

Bestaande website doorontwikkelen

Omdat een website snel verouderd, is het belangrijk dat de basis van uw website goed is. Met een goede basis kan een website namelijk eenvoudig doorontwikkeld worden en hoeft u niet een compleet nieuwe website te laten bouwen.

Een bijkomend voordeel is dat u de website kunt doorontwikkelen op basis van de statistieken en ervaringen op de huidige website. Op die manier kan de website efficiënt doorontwikkeld worden en bespaard u mogelijk veel kosten.

Ben ik toe aan een nieuwe website?

Bent u er niet zeker van of uw website aan vervanging toe is? Wij helpen u graag om uw huidige website te analyseren. Wij kijken niet alleen naar het design, maar ook naar de techniek en de gebruiksvriendelijkheid. Ook kijken wij naar de statistieken om te zien hoe de website momenteel scoort!

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0528 – 26 95 94, stuur ons een e-mail naar info@dotsolutions.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Auteur:
Simone Brinks - Online Marketeer

simone

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel