Pagina wordt geladen ...
zoeken

Introductie: de functionaliteiten van dotapp

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een handige app, om bijvoorbeeld een groter bereik te creëren of potentiële klanten directer te kunnen benaderen? dotsolutions introduceert: dotapp!

Neem contact op

Eenvoudig en gemakkelijk een app voor uw bedrijf

Met dotapp is het mogelijk om binnen no-time een app voor uw bedrijf te ontwikkelen, waarbij u de keuze heeft uit verschillende standaardontwerpen. Iedere app wordt geleverd in combinatie met een compleet ‘control management system’, waarmee u de volledige controle over uw app heeft. Een groot voordeel van dotapp, is de prijs. Waar u doorgaans een paar duizend euro kwijt bent voor een app, betaalt u bij ons slechts een paar honderd euro!

dotsolutions-top-afbeelding-blog-de-functionaliteiten-van-dotapp

Alle functies samengevoegd in een handig ‘Control Management Systeem’ (CMS)

Enkele van de vele mogelijkheden

  • Beheer uw app via ons eigen CMS
  • Voeg zelf pagina's toe
  • Bekijk gebruikersstatistieken
  • Analyseer gegevens
  • Bekijk waar uw gebruikers zich bevinden
  • Eenvoudig nieuws en acties delen
  • Verstuur pushberichten 

Eindeloze functionaliteiten

Om uw app te kunnen beheren, dient u enkel in te loggen op het CMS van de app. Vanuit het CMS is het mogelijk om onder andere pagina’s toe te voegen, gebruikersstatistieken van de app te analyseren of bijvoorbeeld gebruikers direct met een pushbericht te benaderen. De functionaliteiten zijn eindeloos, waardoor er vrijwel aan iedere wens voldaan kan worden met dotapp. 

Eigen invulling van pagina's

Met het CMS kunt u blanco pagina’s aan de app toevoegen, welke u vervolgens een eigen invulling kunt geven.

Ook kunnen nieuwsartikelen, acties en producten worden toegevoegd en kunt u speciale pagina’s, zoals een offertepagina, op maat laten ontwikkelen door dotsolutions.

Informatie en statistieken

Onder de statistieken kunt u onder andere informatie vinden over de systemen waarop de applicatie geïnstalleerd is, welk aandeel hebben Apple-apparaten bijvoorbeeld? Ook vindt u hier meer informatie over de geografische gegevens, die de app verzamelt. Waar bevinden de gebruikers van uw app zich in Nederland, wellicht dichtbij uw onderneming? Tot slot vindt u hier meer informatie over het percentage gebruikers wat uw pushberichten via de app heeft bekeken.

Pushberichten versturen

Op basis van de statistieken die u binnen het CMS van de app kunt bekijken, heeft u de mogelijkheid om direct pushberichten naar uw klanten te versturen. Een pushbericht is een kort bericht dat op het scherm van de telefoon getoond wordt, ook al heeft de gebruiker de app niet geopend. Met pushberichten kunt u klanten heel direct benaderen met bijvoorbeeld belangrijk nieuws, aanbiedingen of startende evenementen. Door de hoge attentiewaarde van pushberichten zal het gebruik van uw app toenemen en hierbij ook de kans op sales. 

Geïnteresseerd in uw eigen app?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen app? Op de applicatie pagina kunt u meer informatie vinden. Liever direct contact? Bel ons op 0528 26 95 94 of gebruik het contactformulier hieronder om ons een bericht te sturen.

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel