Pagina wordt geladen ...
zoeken

Eigenlijk kent iedereen wel Google Maps, iedereen heeft wel eens zijn of haar huis bekeken op Google Maps. Wat veel mensen alleen niet weten is dat ze hun bedrijf op Google maps kunnen zetten. Via Google Places is het mogelijk om een bedrijf op Google Maps te zetten.

Google places

Wat biedt Google Places

Met Google Places is het mogelijk om een bedrijf op Google Maps te zetten. Door je bedrijf op Google Maps te zetten komt het bedrijf bij lokale zoekopdrachten ineens veel hoger te staan. Een bedrijf dat 10 km verderop zit is namelijk veel relevanter dan een bedrijf dat 50km verderop zit. Dit zorgt er voor dat Google meer en relevanter verkeer naar je website doorstuurt. Doordat deze bezoekers ook daadwerkelijk dicht bij je bedrijf wonen is de kans groter dat ze uiteindelijk een dienst of product afnemen.

Foto’s van je bedrijf op Google Maps

Naast alle noodzakelijke adres gegevens, openingstijden en zelfs betaalmogelijkheden, kan je via Google Places ook foto’s en video’s van je bedrijf op Google Maps zetten. Hierdoor is het mogelijk om potentiele klanten gelijk al een beeld te laten vormen over je bedrijf. Daarnaast kan je foto’s met je assortiment erop plaatsen zodat mensen gelijk weten wat jouw bedrijf te bieden heeft.

Recensies van je bedrijf op Google Maps

Recensies krijgen is altijd goed voor een bedrijf, als ze negatief zijn kan het bedrijf hier wat aan doen en als ze positief zijn is het een goede reclame. Hierdoor bieden steeds meer webwinkels de mogelijkheid aan om een recensie achter te laten. Hiervoor maken ze simpel een pagina aan en laat de meningen maar binnen stromen. Nu is dit ook mogelijk voor de offline winkels, als je bedrijf op google maps staat is het voor consumenten mogelijk om een recensie achter te laten. Hier door kun je ook als offline winkel gebruik maken van de meningen van je klanten. Daarnaast zullen mensen eerder naar een winkel gaan als ze het bedrijf op Google Maps zien met positieve recensies. 

Vertel mij meer

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel