Pagina wordt geladen ...
zoeken

Je bedrijf op Google Maps

Eigenlijk kent iedereen wel Google Maps, iedereen heeft wel eens zijn of haar huis bekeken op Google Maps. Wat veel mensen alleen niet weten is dat ze hun bedrijf op Google maps kunnen zetten. Via Google Places is het mogelijk om een bedrijf op Google Maps te zetten.

Neem contact met ons op

Google places

Wat biedt Google Places

Met Google Places is het mogelijk om een bedrijf op Google Maps te zetten. Door je bedrijf op Google Maps te zetten, komt het bedrijf bij lokale zoekopdrachten ineens veel hoger te staan. Een bedrijf dat 10 km verderop zit, is namelijk veel relevanter dan een bedrijf dat 50km verderop zit. Dit zorgt er voor dat Google meer en relevanter verkeer naar je website doorstuurt. Doordat deze bezoekers ook daadwerkelijk dicht bij je bedrijf wonen, is de kans groter dat ze uiteindelijk een dienst of product afnemen.

Foto’s van je bedrijf op Google Maps

Naast alle noodzakelijke adresgegevens, openingstijden en zelfs betaalmogelijkheden, kan je via Google Places ook foto’s en video’s van je bedrijf op Google Maps zetten. Hierdoor is het mogelijk om potentiële klanten gelijk al een beeld te laten vormen over je bedrijf. Daarnaast kan je foto’s met je assortiment erop plaatsen zodat mensen gelijk weten wat jouw bedrijf te bieden heeft.

Recensies van je bedrijf op Google Maps

Recensies krijgen is altijd goed voor een bedrijf. Als ze negatief zijn, kan het bedrijf hier wat aan doen en als ze positief zijn, is het goede reclame. Hierdoor bieden steeds meer webwinkels de mogelijkheid om recensies achter te laten. Wanneer je grebruik maakt van Goolge Maps is dit ook mogelijk voor de offline winkels. Hier door kun je ook als offline winkel gebruik maken van de meningen van je klanten. Daarnaast zullen mensen eerder naar een winkel gaan als ze het bedrijf op Google Maps zien met positieve recensies. 

Laat dotsolutions je helpen je bedrijf aan te melden bij Google Maps

dotsolutions helpt je graag met het aanmelden van je bedrijf bij Google Maps om ervoor te zorgen dat je bedrijf beter vindbaar wordt voor lokale zokeopdrachten. Neem contact met ons op door te bellen naar 0528 26 95 94, een mail te sturen of ons contactformulier in te vullen. 

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel