Pagina wordt geladen ...
zoeken

Jan Leijssenaar te gast bij STIB Hoogeveen

Internet specialist in Hoogeveen

Op 9 december 2015 was de directeur van internet bedrijf dotsolutions uit Hoogeveen te gast bij STIB Hoogeveen. Jan Leijssenaar voorheen marketeer stuurt het jonge internet bedrijf in Hoogeveen aan wat dagelijks websites, webshops, intranet systemen en internet marketing opdrachten oplevert aan het MKB in Noord-Oost Nederland. Met ruim 500 klanten is dotsolutions niet alleen het grootste bedrijf uit deze regio, maar ook het meest innovatieve internet bedrijf als het gaat om maatoplossingen en kwaliteit.

dotsolutions-stage-mediavormgever-2

dotsolutions internet specialist in Hoogeveen

In 2002 is er gestart met het bedrijf dotsolutions en in 2013 is Jan Leijssenaar eigenaar geworden en sindsdien groeit het bedrijf tot inmiddels een grotere aanbieder in de regio en bedient vooral MKB bedrijven op het internet.

STIB Hoogeveen

Tijdens de bijeenkomst bij de STIB Hoogeveen geeft Leijssenaar informatie wat belangrijk is als je start met en bedrijf en wat je wel en niet met internet moet doen. Eigenlijk alles zal het verhaal zijn. Internet is absoluut het meest belangrijke onderdeel vandaag de dag in een bedrijf, zonder kun je niet en doe je dat wel dan is er geen lang bestaan.
Ben je geïnteresseerd in wat een website voor jou kan doen, hoe je met sociale media moet omgaan of een ads campagne op moet zetten,. Kom dan op 9 december naar de bijeenkomst voor starters georganiseerd door STIB Hoogeveen of bel met dotsolutions.

Workshops en scholing

Jan Leijsenaar en zijn team met specialisten verzorgen regelmatig workshops voor hun klanten en voor studenten waar zij hun kennis graag delen over het internet en internet marketing. Volgens Leijssenaar is het internet nog maar net begonnen en kunnen nu juist bedrijven het verschil maken. 

 

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel