Pagina wordt geladen ...
zoeken

Mozilla Firefox kon natuurlijk niet achterblijven met een nieuwe versie van hun webbrowser. Na de lancering van Microsoft Internet Explore 9 komt Mozilla nu met de lancering van Mozilla Firefox 4! Naast dat de browser sneller en praktischer is geworden bevat het ook meer mogelijkheden. In de eerste 24 uur na lancering al ruim 5.000.000 keer gedownload!

Awesome bar

Met de zogeheten “Awesome bar” wordt het browsen makkelijker gemaakt. De locatiebalk, want dat is de Awesome bar, onthoudt de webadressen van reeds bezochte websites en past zich aan door de meest bezochte websites (uw favorieten) bovenaan weer te geven. Daarnaast heeft het een autoaanvul-functie waardoor het niet meer nodig is om een volledige websadres in te voeren.

browser firefox 4

Meerdere websites in één venster

Voorheen opende een nieuwe website in Firefox in een nieuw venster. Wanneer er twee websites openstaan is het overzicht nog te bewaren maar wanneer er meerdere tegelijk openstaan was het soms zoeken naar een speld in een hooiberg om de juiste website weer terug te vinden. In de nieuwe browser versie, Mozilla Firefox 4, worden alle websites geopend in tabbladen die naast elkaar in één venster worden weergegeven. Meerdere websites in één venster waardoor het eenvoudig navigeren is tussen de verschillende openstaande websites.

Geen vervelende pop-ups meer!

Ook zo moe van pop-ups met reclame? Met Firefox 4 is het mogelijk op pop-ups te bannen. Geblokkeerde pop-ups welke toch getoond moeten worden kunnen eenvoudig aangeklikt worden of plaats ze in een lijst van te tonen pop-ups.

Veilig gebruik maken van het internet

Online shoppen wordt steeds meer en vaker gedaan. Firefox 4 houdt een lijst bij met frauderende websites zodat u een melding krijgt wanneer u “denkt” op een vertrouwde website betalingen te verrichten, zoals bijvoorbeeld uw bank. Daarnaast is met één klik op de knop, namelijk op de favicon, na te gaan wat de identiteit is van de website. Door vervolgens op “meer informatie” te klikken is in een overzicht te zien hoe vaak de website bezocht is en of de betreffende website ook wachtwoorden opslaat. Hierdoor wordt internetten een stuk veiliger.

veilig gebruik internet

Mooi design

Mozilla Firefox 4 is helemaal in te richten naar eigen wens! Naast de vertrouwde Add-ons is het mogelijk om een mooi design te gebruiken om de browservenster te verfraaien. En omdat iedereen op zijn eigen manier gebruik maakt van het internet kan de interface eenvoudig aangepast worden. Buttons (zoals de button “Afdrukken”) en velden toevoegen, ordenen of zelfs verwijderen! Klik met de rechtermuisknop op de navigatiebalk en vervolgens op “Aanpassen”.

Download Mozilla Firefox 4

Wilt u ook Mozilla Firefox 4 gebruiken als webbrowser? Download Mozilla Firefox4 door op de button te klikken.

button download firefox 4

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel