Pagina wordt geladen ...
zoeken

Nieuws, activiteiten en acties promoten via een app

Steeds meer ondernemers zoeken naar opties om klanten aan hun onderneming te binden en naar mogelijkheden om een effectieve marketingstrategie uit te kunnen voeren.

Direct contact

dotsolutions-top-afbeelding-promoten-via-een-app

Een app die aansluit bij uw onderneming

Waar de focus voorheen voornamelijk lag op het ontwikkelen van een goede website en het opzetten van bijvoorbeeld een e-mailmarketingcampagne, zijn het momenteel apps die steeds populairder worden. Heeft u voor uw onderneming al eens nagedacht over de ontwikkeling van een app? dotsolutions biedt de mogelijkheid, om voor een relatief lage prijs een app te ontwikkelen die aansluit bij uw onderneming.

Houd klanten op de hoogte van uw activiteiten

Aan de basis van klantbinding ligt het op de hoogte houden van klanten met nieuws over uw onderneming of producten en bijvoorbeeld het bieden van aantrekkelijke kortingen. Voor het bieden van deze informatie kunt u e-mailmarketing gebruiken, waarbij u klanten per e-mail op de hoogte brengt. Vaak worden dergelijke mailtjes echter genegeerd of direct naar de map met spam verplaatst. Zonde, want zo loopt u veel potentiële klanten mis!

Door nieuws, activiteiten en acties te promoten via een app, kunnen uw (potentiële) klanten niet om uw bericht heen. Met een app van dotsolutions heeft u toegang tot ons handige CMS, waarvandaan u pushberichten aan de gebruikers van uw app kunt sturen. Tevens kunt u uitgebreide statistieken van uw app inzien via ons content management systeem. Denk bijvoorbeeld aan de locatie waar de gebruikers van uw app zich bevinden of het percentage van de gebruikers wat uw pushbericht opent.

Niet te missen door uw potentiële klanten

Het voornaamste verschil tussen e-mailmarketing en pushberichten binnen uw app, is het rendement wat u ermee behaalt. Pushberichten zijn niet te missen door de gebruikers van uw app, terwijl dit bij mailtjes wel het geval is. Hierdoor zal het rendement van marketingcampagnes logischerwijs ook groter zijn!

Wanneer stapt u over naar marketing middels pushberichten?

Een app voor uw bedrijf laten ontwikkelen

Interesse in uw eigen app als extra marketinginstrument? Gebruik het contactformulier hieronder om ons een bericht te sturen of bel ons op 0528 26 95 94.

Auteur: Jan Leijssenaar - marketeer

dotsolutions-jan-leijssenaar

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel