Pagina wordt geladen ...
zoeken

dotsolutions al jaren Google Partner

In 1997 werd Google gelanceerd en het was meteen een groot succes. Steeds weer breiden ze het uit met nieuwe tools. Zo hebben ze een aantal jaren terug, Google Partner ontwikkeld. Een systeem waarmee online marketingbureaus andere bedrijven kunnen helpen om het beste uit hun website te halen. Maar wat houdt Google Partners precies in?

Meer informatie

Google Partners

Google Partner is het platform voor bureaus, online marketingadviseurs en andere internetprofessionals. Wanneer een bedrijf lid wordt van Google Partner, krijgt het bedrijf exclusieve toegang tot diverse voordelen; waaronder extra ondersteuning, promotie-aanbiedingen, branche-inzichten, live-trainingsevenementen en andere tools die speciaal ontwikkeld zijn voor bureaus.

Gekwalificeerd

Het is niet mogelijk om zomaar lid te worden van Google Partner. Als bedrijf moet u bepaalde kwalificaties hebben. Minstens één van de werknemers van een bedrijf moet individueel gekwalificeerd zijn. Een van die kwalificatiefactoren bestaat uit het maken van een certificeringsexamen. dotsolutions heeft op dit moment meerdere werknemers die deze examens met voldoende resultaat hebben afgerond. Daarnaast moeten zij jaarlijks opnieuw examen doen om altijd up-to-date te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied SEO, Google Analytics en Google AdWords.

Klantencentrum

Een ander onderdeel waar een bedrijf voor moet slagen is het beschikken van een klantencentrum. Alleen het beschikken over is niet genoeg, ook is het de bedoeling dat het klantencentrum minstens 90 dagen oud is. Binnen deze 90 dagen is het de bedoeling dat het klantencentrum minimaal €10.000 aan mediaspend heeft beheerd. Mediaspend is een ander woord voor mediabudget.

Google Partner Badge

Google Partner Badge

Wanneer een bedrijf alle kwalificaties met een voldoende heeft afgerond krijgt het bedrijf toegang tot de mogelijkheden van Google Partners. Maar dat is niet alles, ook krijgt het bedrijf een badge. Met deze badge toont Google aan, dat Google het bedrijf vertrouwt en dat de (potentiële) klanten het bedrijf dus ook kunnen vertrouwen.

De voordelen van Google partner

dotsolutions is gecertificeerd Google Partner om u op het gebied van online marketing goed te kunnen helpen op het internet. Zo zijn wij op de hoogte van de tips en trucs van o.a. de zoekmachine van Google, zodat wij dit kunnen vertalen naar uw website of webshop om vervolgens hier beter mee te scoren.

Wij zijn door Google officieel erkend en gecertificeerd. Daarnaast staan wij direct in contact met de specialisten binnen Google. Wij kunnen u daarom altijd voorzien van het beste advies en de meest optimale resultaten!

Online succes met uw website of webshop

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van online marketing? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze eigen Google specialisten.

Simone Brinks -  Online marketeer
simone@dotsolutions.nl
0528 26 95 94

simone

Pauline Janssen - Online marketeer
pauline@dotsolutions.nl
0528 26 95 94

dotsolutions-pauline

 

 

 

 

 

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel