Pagina wordt geladen ...
zoeken

Redenen om een professionele website te laten maken

U bent op zoek naar een product of dienst, wat doet u dan? Een handvol mensen zullen nog naar het stadscentrum lopen, zelfs op het moment dat zij ook de mogelijkheid hebben om online op zoek te gaan. Maar de kans is dus zeer groot dat u achter uw laptop, computer, tablet of telefoon kruipt en vervolgens de jacht via internet opent.

Het is namelijk dankzij zoekmachines zoals Google, dat we zo’n groot aanbod te zien krijgen op het moment dat we ergens naar zoeken. In combinatie met relevante websites, sociale media of blogs, worden pagina’s vindbaar gemaakt. En dit is precies wat u als ondernemer wilt bereiken: een zoeker een bezoeker laten worden, en uiteindelijk een bezoeker klant laten worden. Wat moet u hiervoor in huis hebben? Al het bovenstaande!

professionele website laten maken

De eerste indruk

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: een eerste indruk is in alle opzichten belangrijk. Of u nu de nieuwe buurman een hand geeft, voor het eerst in een nieuwe kledingwinkel komt of u een website opent: al deze eerste indrukken zijn even belangrijk. Sommige aspecten hiervan heeft u zelf in de hand. Het is daarom aan te raden om alle kansen met beide handen aan te grijpen en er alles uit te halen, voor de perfecte eerste ontmoeting. Hoe doet u dit beter dan door een professionele website laten maken?

Gevonden!

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: hoe mooi een website er ook uit ziet, u heeft er helemaal niets aan als de website niet goed gevonden wordt. Als u in Google zoekt met bepaalde zoekwoorden, dan mag u een goed passend resultaat vinden. Dit komt doordat rekening is gehouden met waar de klant mogelijk op zoek naar zou kunnen zijn. Een plekje op het internet waar mensen terecht kunnen voor jouw product of dienst: dát is precies wat u wilt hebben. Het is dus niet gek dat u aan een professionele website zit te denken, om dit werkelijkheid te maken. Zo kunt u de vraag of behoefte van de klant vullen!  

Een kloppend geheel

Wat mag u verwachten als u kiest voor een professioneel design? Ten eerste zal de gebruiksvriendelijkheid van de website erg hoog liggen. Bovendien is hierbij rekening gehouden met de wensen van de klant, die gecombineerd worden met eigen kennis van het bureau. Het design is uniek, en eventueel aansluitend bij uw huisstijl. Zo bent u, net als uw producten of diensten, uniek! De call-to-action wordt daarnaast ook niet vergeten. En tot slot de vindbaarheid, waar we al eerder op in zijn gegaan.

Kies voor professionaliteit!

Een website is op zich vrij snel gemaakt. Zelfs met gratis programma’s kunnen de resultaten voldoen aan de verwachtingen. Er zijn verschillende manieren om aan de bouw van een website te beginnen. U kunt het bijvoorbeeld zelf doen, indien u enig verstand heeft van open source systemen of CMS. Zo kunt u er ook voor kiezen om een vriend, vriendin of familielid uw website te laten maken. Maar indien dit slechts hobbyisten zijn, weten zij dan exact waar u behoefte aan heeft, maar nog belangrijker: weten zij waar uw klant behoeften aan heeft? Indien u twijfelt over het antwoord op deze vraag, wordt afgeraden voor een zelfbouw website te gaan. Zeker indien u grote groepen klanten denkt te gaan bedienen via uw pagina.

Onthoud: betaalt u niet veel, dan krijgt u ook niet veel. En is uw website niet veel, dan is de kans groot dat de klant denkt dat uw producten of diensten ook niet veel zullen voorstellen. Investeer dus genoeg in een strak uitziende en goed functionerende website, zodat u er zeker van bent dat u de beoogde doelgroepen op een juiste manier kunt voorzien van wat zij nodig hebben. Er is een aantoonbare relatie tussen de professionaliteit van uw website en de conversieratio. Wilt u dus professioneel overkomen en succes boeken, dan kunt u het beste investeren en een professionele website laten maken!

Nieuwsgierig geworden of is uw interesse gewekt? Dotsolutions kan u voorzien van de professionele website waar u naar op zoek bent!

Vertel mij meer

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel