Pagina wordt geladen ...
zoeken

Social media is hot maar vergeet de website niet!

Social media is anno 2013 geheel geïntegreerd met het bedrijfsleven en daardoor een machtig marketing tool geworden. De grote bekenden zoals Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn zijn uitstekend geschikt voor informatiedeling en -uitwisseling met niet alleen je netwerk maar ook ver daarbuiten. Daarnaast zien we ook dat Instagram en Google+ steeds vaker toegepast worden wanneer online marketinginstrumenten ingezet worden. Leuk, dat social media, maar vergeet vooral ook niet de bedrijfswebsite!

Social media

Wanneer je je klanten direct wilt aanspreken is social media hier natuurlijk uitstekend geschikt voor. Vooral jongeren en jong volwassenen zijn online zeer actief. Maar je kunt slechts tot op zekere hoogte middels deze kanalen netwerken. Online aanwezig zijn door middel van social media én een bedrijfswebsite is de meest effectieve mix.

Wordt tastbaar

Social mediaDoor dagelijks tweets te posten of de status op Facebook te updaten wordt een bedrijf nog niet echt tastbaar voor anderen. In de opinie van de mens is een website hét bewijs dat een bedrijf bestaat en daarmee “echt” is. Hoe klein een onderneming ook is, wees bereikbaar en daarmee ook tastbaar voor de klant of cliënt.

Houdt grip

Helaas kun je niet altijd vat hebben op wat men plaatst of hoe er gereageerd wordt op de social media berichten. Door zelf content te schrijven en afbeeldingen en/of foto’s te maken houdt je in ieder geval grip op de website! Bepaal zelf welke informatie geplaatst wordt en hoe de bezoeker aangesproken wordt.

Verzamel data

Hoe goed scoort uw bedrijf met haar producten en/of diensten? Wie behoort nu daadwerkelijk tot de doelgroep? Verzamel data om inzicht te krijgen in het bezoekersgedrag. Hoe komen de bezoekers op uw website binnen? Hoelang blijven ze op de website? En niet geheel onbelangrijk, welke pagina’s bezoeken zij? Met deze statistieken wordt het eenvoudiger om de content van de website aan te passen voor uw (potentiele) klant.
Wilt u ook meer uit uw website halen door onder andere het toepassen van zoekmachine optimalisatie of het laten vervaardigen van professionele teksten?

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel