Pagina wordt geladen ...
zoeken

Steeds meer kleine tot middelgrote bedrijven beginnen het belang van Social media in te zien. Niet alleen grote bedrijven kunnen scoren met Social media, maar juist voor de kleinere ondernemers biedt het vele kansen tot succes.

Social media, wat is dat?

Regelmatig stelt men de vraag wat Social media nou precies is. Tot op heden is hier nog geen eenduidige omschrijving voor te vinden. Social Media is veel, heel veel en groeit dagelijks. Waar media niet allen de televisie of krant is. Is Social Media niet alleen Hyves, Facebook, Twitter of LinkedIn. Het is juist veel groter, een begrip voor de online wereld waarin mensen continu met elkaar delen, communiceren, creëren en waarderen. Een wereld die continu verandert waardoor de mogelijkheden onbeperkt lijken te zijn.

Waarom Social media gebruiken?

Door het gebruik van Social media kan de ondernemer een persoonlijke band met haar klanten opbouwen en daarmee eenvoudig de toegevoegde waarde en kracht laten zien. Met Social media kan men het vertrouwen winnen en uiteraard het belangrijkste omzet genereren. Wanneer (toekomstige) klanten het bedrijf kennen en vertrouwen, zullen zij hier eerder voor kiezen. Dat is de kracht van Social media, de ondernemer bouwt persoonlijke relaties op, biedt vertrouwen en laat expertise zien.

Social Media, waar te beginnen..

Er zijn heel veel mogelijkheden om te beginnen met Social media. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

  • Maak een profiel aan bij de verschillende online netwerken
  • Optimaliseer het LinkedIn profiel
  • Start een eigen blog
  • Begin met Twitteren en creëer volgers
  • Speel in op de doelgroep
  • Combineer zoveel mogelijk het 'offline' met 'online' en andersom
  • En wellicht het belangrijkste; houd uw gegevens actueel!

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel