Pagina wordt geladen ...
zoeken

SSL-certificaat om uw website veiliger te maken!

Veiligheid wordt steeds belangrijker op het internet, steeds vaker lees je dat websites gehackt worden en dat data op straat ligt waar iedereen inzicht in heeft. Nu doet elke website bouwer zijn best om dat grotendeels te voorkomen, maar zelfs bij bedrijven als ING en Apple kan het gebeuren dat een website gehackt wordt en er data gelekt wordt.

Geïnteresseerd?

Bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor gelekte data

De overheid heeft de wet per 1 januari 2016 aangepast zodat iedereen nu zelf verantwoordelijk is voor de data die gelekt wordt. Bedrijven die over digitale informatie beschikken, dienen zich tot het uiterste in te spannen om de veiligheid te garanderen. Mocht er alsnog  data gelekt worden, dient men hier direct actie op te ondernemen en hier een melding van te maken.

dotsolutions-top-afbeelding-SSL-certificaat


dotsolutions en veiligheid

De websites die gebouwd zijn door dotsolutions beschikken reeds over een grote/hoge veiligheid tegen hackers. Toch is er nog meer mogelijk om de veiligheid van uw website te garanderen, dit kan door middel van het aanmaken van een zogenaamde ‘Secure Sockets Layer’ (SSL). Een SSL heeft als doel om de datastroom tussen de website en de bezoeker onleesbaar te maken, mocht een website gehackt worden.

Wat doen Hackers? Ze leggen niet alleen de website plat en geven uw data vrij, maar sommige hackers kopiëren ook uw website en halen op uw naam bezoekers binnen, verkopen uw product, geven foutieve informatie, halen het geld binnen en leveren nooit het product. Kortom, het kan heel vervelend zijn. Natuurlijk kunt u zich hier tegenwoordig voor verzekeren, maar de verzekering zal ook eisen dat u uw website optimaal heeft beveiligd.

Google stelt hogere eisen aan veiligheid websites

Google heeft in april 2015 al het zoekalgoritme van websites aangepast om er voor te zorgen dat websites die niet mobiel zijn lager in de resultaten van de zoekmachines komen. Dit gaat Google nu ook doen voor websites die minder veilig zijn. Het is dus niet alleen belangrijk om de veiligheid van uw website te optimaliseren om datalekken te voorkomen, maar ook om goed vindbaar te blijven op de zoekmachines die uw bezoekers gebruiken.

Wat kan dotsolutions voor u betekenen?

Om de veiligheid van uw website te optimaliseren, kan dotsolutions een SSL aanmaken voor uw website. Hiermee voldoet u aan de huidige wensen en eisen van Google én aan die van de overheid. dotsolutions geeft tevens een SSL certificaat af, waarmee u kunt laten zien dat u er alles aan heeft gedaan om de veiligheid van uw website te optimaliseren, mocht er toch data gelekt zijn of uw website gehackt worden.

 

Hoe werkt SSL

Er wordt data van de website naar de bezoeker verstuurd en vice versa, deze data wordt gecodeerd via het zogenaamde SSL-protocol.

De sleutel tot het lezen van deze code wordt verstuurd van de server van de website naar de computer van de bezoeker zodra deze twee contact maken.

De informatie die vervolgens heen en weer wordt verstuurd, kan middels de versleuteling (encryptie) alleen worden gedecodeerd door deze twee partijen en niet door een derde.

dotsolutions-SSL-certificaat-iconen

Voordelen van SSL

  • De datastroom tussen de website en de bezoeker is beschermd en kan niet gelezen worden door derden
  • Geen browserwaarschuwingen meer bij klanten i.v.m. niet vertrouwd certificaat
  • Beveiliging zichtbaar voor klanten door groene adresbalk, de 's' achter http, het slotje in de browser en het logo van het certificaat
  • Het creëert vertrouwen bij uw klanten: de website/webshop is betrouwbaar en de gegevens van de bezoeker worden beschermd
  • Het vertrouwen resulteert in meer verkeer en transacties op de website
  • Onderzoek heeft aangetoond dat de aanschaf van een SSL- certificaat kan leiden tot meer dan 5% omzetverhoging. Een SSL-certificaat is dus tevens een marketinginstrument, meer websitebezoekers zorgen namelijk voor meer transacties en klanten die terugkeren

Kosten SSL-certificaat

dotsolutions biedt u aan om een SSL voor u aan te maken en deze in te bouwen in uw website. Daarbij krijgt u het SSL-certificaat.

De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 90,- en € 75,- abonnementskosten per jaar.

 

Contact opnemen

 

Geïnteresseerd in een SSL-certificaat voor uw website of webshop?

Bent u geïnteresseerd in een SSL-certificaat om uw webapplicatie veiliger te maken? Neem dan contact met ons op. Bel met 0528 26 95 94 of gebruik het onderstaande contactformulier om ons een bericht te sturen.

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel