Pagina wordt geladen ...
zoeken

Vervang e-mailmarketing door een app

E-mailmarketing werd al geregeld toegepast door ondernemingen, maar heeft u al eens nagedacht over het aanprijzen van uw producten via een app? 

Direct contact

App inzetten als marketinginstrument

E-mailmarketing werd al geregeld toegepast door ondernemingen, maar heeft u al eens nagedacht over het aanprijzen van uw producten via een app? Met e-mailmarketing verzamelt u een groot aantal mailadressen van (potentiële) klanten, die u bijvoorbeeld maandelijks op de hoogte brengt van nieuwe producten en aanbiedingen. Veelal worden deze mailtjes niet gelezen door de ontvangers, of verdwijnen ze standaard in de map met spam. Marketing via een app voor uw onderneming gaat op een soortgelijke manier, maar is veel effectiever! Het ligt dan ook in de lijn der verwachting, dat deze vorm van marketing e-mailmarketing de komende jaren steeds verder zal vervangen.

dotsolutions-top-afbeelding-blog-vervang-emailmarketing-door-een-app

Marketing via een app hoeft niet duur te zijn

Veel ondernemers schrikken van de prijs die zij voor een app moeten betalen. dotsolutions breekt echter met de gedachte dat een app al snel enkele duizenden euro’s zou moeten kosten. Bij ons heeft u al een uitgebreide app voor nog geen duizend euro! Hierbij heeft u de keuze uit verschillende ontwerpen, krijgt u een handig CMS met een breed scala aan functionaliteiten en kunt u direct starten met marketing via de app. 

Functionaliteiten die bij onze app zitten inbegrepen zijn onder meer de mogelijkheid om nieuwsitems of blanco pagina’s met content aan de app toe te voegen en de mogelijkheid om statistieken van de gebruikers van de app in te kijken. Ook kunt u met onze apps pushberichten naar uw gebruikers versturen. Juist deze functie is erg aantrekkelijk voor de marketing van uw bedrijf!

Pushberichten gebruiken voor marketing

Met pushberichten kunt u (potentiële) klanten op een heel directe wijze benaderen. Klanten geven zelf toestemming om pushberichten te ontvangen en kunnen vervolgens niet om het bericht op hun scherm heen. Op basis van de statistieken van uw webwinkel of website en de statistieken uit de app zelf, kunt u een heel gerichte marketingstrategie opstarten. Dit is vaak veel effectiever dan marketing via e-mails! 

Wilt u ook een app inzetten als marketinginstrument?

Interesse in uw eigen app als marketinginstrument? Gebruik het contactformulier hieronder om ons een bericht te sturen of bel ons op 0528 26 95 94.

Auteur: Jan Leijssenaar - marketeer

dotsolutions-jan-leijssenaar

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel