Pagina wordt geladen ...
zoeken

Wat zegt Google over uw website?

Weet u waar uw website tegenwoordig aan moet voldoen? En waar Google uw website op afrekent of juist beloond? Doe de gratis website test en kom te weten wat Google van uw website vindt.

Gratis website test

dotsolutions-top-afbeelding-wat-zegt-google-over-uw-website-II

 

Waar een website tegenwoordig aan moet voldoen

Tegenwoordig stelt Google veel meer eisen aan websites dan voorheen. Websites die voldoen aan de voorwaarden van Google krijgen een hogere positie in de zoekresultaten. Het is daarom erg belangrijk dat uw website geoptimaliseerd is voor Google. Wilt u hoger scoren in de zoekresultaten van Google? Dan moet uw website aan onderstaande punten voldoen:

1.Veiligheid

Google hecht veel waarde aan veilige websites voor haar bezoekers. U kunt uw website eenvoudig laten beveiligen middels een SSL certificaat. Een beveiligde website middels een SSL certificaat kunt u herkennen aan het groene slotje voor de URL van een website. Een veilige website wordt in de toekomst ook verplicht, indien u uw website niet laat beveiligen riskeert u een boete wanneer uw website data lekt.

2.Mobielvriendelijkheid

Tegenwoordig zoekt bijna iedereen in Google via een mobiel apparaat. Het is daarom belangrijk dat uw website ook voor mobiel aantrekkelijk is. Dit betekend een responsive design met een goede lay-out die prettig werkt voor uw bezoekers.

3.Vindbaarheid

Websites met relevante content en een hoge CTR (Click Trough Rate) krijgen de voorkeur van Google en worden daarom hoger geplaatst in de zoekresultaten. Daarnaast moet Google de inhoud van uw website goed kunnen indexeren en moet de inhoud van hoge kwaliteit zijn. Denk hierbij aan zoekmachine geoptimaliseerde teksten met goede titels, linkjes etc. De website moet in dienst staan van de gebruiker en hier beoordeeld Google uw website op.

4.Snelheid

Google beoordeeld snelle websites beter. Dit komt omdat de bezoekers het fijn vinden als een website snel laad. Een trage website kan voor bezoekers erg frustrerend zijn. Wanneer het te lang duurt, is de kans groot dat bezoekers de website wegklikken. Dit weet Google ook, het is daarom voor Google van groot belang dat alleen de snelle websites in de zoekresultaten worden getoond.

5.Technologie

Last but not least: Google beoordeeld websites op hoe ze gebouwd en vormgegeven zijn. Dit heeft allemaal weer te maken met de gebruikerservaring. Als uw website gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers dan beloond Google u met een hogere positie in de zoekresultaten.

Doe onze gratis website test

Wilt u weten hoe uw website scoort op bovenstaande punten? Doe dan onze gratis website test. Wij testen gratis (collega’s vragen hier soms wel € 200,- voor) en geheel vrijblijvend uw website. Wij zullen u ook voorzien van een eerlijk advies, om meer online succes te behalen met uw website.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0528 - 26 95 94, stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Auteur:
Simone Brinks - Internet Marketeer

simone

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel