Pagina wordt geladen ...
zoeken

Welke marketing tool scoort online het best?

E-mail, SEO en SEA scoren het hoogst als marketing tool. Wederom scoort de e-mail als beste marketing tool met maar liefst 69%. Als goede tweede en derde scoren SEO 45% en SEA 39%

Internet marketing

dotsolutions-top-afbeelding-marketing-tool

Online marketing

Bedrijven die zich bezig houden met marketing om hun product en/of dienst te verkopen zetten voornamelijk online marketing tools in. Nog steeds is e-mail marketing de beste tool om je doelgroep te bereiken en te informeren.

Online marketing tools

E-mail marketing

E-mail marketing wil zeggen gerichte campagnes, unieke mail adressen en alleen je doelgroep mailen met informatie waarin zij geïnteresseerd zijn. Niet met hagel schieten en maar blijven mailen, je moet een goede database opbouwen en een mail systeem gebruiken waarmee je doelgroepen kunt segmenteren op bijvoorbeeld regio en interesse. Een prima systeem hiervoor is mailchimp. Dit kan gekoppeld worden met je website en je database met mailadressen. Met mailchimp kun je professionele mails versturen en er rapportages en analyses mee uitvoeren. Zo voorkom je dat je je klanten lastig valt en bouw je een geïnteresseerd klantenbestand op.

Wil je meer lezen over hoe je succes uit e-mail marketing haalt lees dan onze blog hierover. 

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands is dit zoekmachine optimalisatie.

Op een organische wijze zorg je er voor om met goede content (teksten) en de juiste zoekwoorden omhoog te komen in de verschillende zoekmachines.

Lees ook onze tips hierover.

dotsolutions-blog-icons-marketing-tool

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising, wat wil zeggen zoekmachine marketing oftewel Adwords. Anders dan met SEO koop je nu je clicks en bezoekers. Afhankelijk van de zoekwoorden, combinaties van zoekwoorden en de regio betaal je dan per click aan google een vooraf afgesproken bedrag. Hiervoor wordt een budget bepaald. Dit kan per click, per periode of per campagne. Ook hiermee kunnen wij u helpen.

Lees meer over Adwords campagnes.  

Online marketing wordt veelal onderschat

Omdat veel ondernemers online marketing niet snappen wordt online marketing nog steeds te weinig en te minimaal ingezet. Het resultaat van online marketing kan 100% gemeten worden, de ROI is nergens elders beter te meten!

Hulp bij online marketing

Ondersteuning nodig op het gebied van online marketing? Wij helpen je graag met het behalen van online resultaat. Bel ons op 0528 26 95 94 of gebruik het contactformulier hieronder om ons een bericht te sturen.

Auteur: Jan Leijssenaar - marketeer

dotsolutions-jan-leijssenaar

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel