Pagina wordt geladen ...
zoeken

Zonnig zomer aanbod van dotsolutions

Geef uw website een impuls met de zonnige zomer update van dotsolutions.

Contact opnemen

dotsolutions-top-afbeelding-zonnig-zomer-aanbod

Wilt u uw website ook een impuls geven? Kies dan voor de zonnige zomer update van dotsolutions! Na een aantal aanpassingen aan uw website kunnen wij ervoor zorgen dat een bezoeker niet direct na binnenkomst uw website alweer verlaat, ook wel het bouncepercentage genoemd. Eerst worden zes simpele stappen besproken om uw website aantrekkelijker te maken en om bezoekers langer op uw website te houden. Daarna leest u over onze speciale aanbieding om u website op te frissen.

In zes stappen uw website verbeteren

1. Zorg voor call-to-action op uw website

Wanneer een bezoeker uw website bezoekt, wil deze persoon maar één ding en dat is zo snel mogelijk een doel behalen. Het is van belang dat elke pagina van uw website één duidelijk doel heeft en dit moet zichtbaar zijn voor de bezoeker. Is het doel informeren, verkopen of juist leadgeneratie?

Zorg ervoor dat er per pagina één call-to-action uitspringt. Dus een knop met ‘gratis adviesgesprek’, ‘bestel’ of ‘inschrijven voor nieuwsbrief’.

2. Zorg dat uw website klaar is voor het mobiele tijdperk

Een website bezoek gaat tegenwoordig niet meer alleen via de computer. Het mobiele zoekverkeer stijgt enorm en zal de komende jaren alleen maar blijven stijgen. Een website gemaakt voor een computer ziet er op een mobiel scherm erg anders uit. Wanneer de website op een mobiel niet goed functioneert, zal de bezoeker snel opzoek gaan naar een werkende mobiele site. Een bestaande website kan al met een aantal aanpassingen mobile-proof gemaakt worden. Zorg dat uw website op alle facetten klaar is voor de toekomst.

3. Gebruik aangename 404 pagina's

Iedereen kent ze wel, die vervelende ‘Sorry, de opgegeven pagina bestaat niet (meer)’ pagina’s. Bij het zien van deze pagina maken bezoeker dat ze wegkomen. Dit is een gemiste kans. U kunt een functionele 404-pagina laten aanmaken. Een foutpagina met een link naar de homepage is een optie. Echter, de bezoeker is waarschijnlijk al op de homepage geweest en kon daar niet vinden wat hij zocht. Het mogelijk om linkjes naar (populaire) pagina’s op te nemen zodat de bezoeker met één klik weer terug is op uw website. Ook is het slim om een zoekbalk te plaatsen op uw 404-pagina, zo kan de bezoeker via deze pagina verder navigeren op uw website. 

4. Zorg regelmatig voor nieuwe content op uw website

Wanneer een bezoeker uw website bezoekt en ziet dat het laatst geplaatste nieuwsbericht van een aantal maanden geleden is, kan de bezoeker wegklikken. Logisch, want niemand wil oud nieuws. Zorg er daarom voor dat uw website regelmatig wordt gevuld met nieuwe content. En jaag ze dan niet weg met saaie lappen tekst. Probeer de aandacht van de bezoeker te trekken met een pakkende titel en introductie. Dit zorgt ervoor dat ze het artikel gaan lezen. Blijf interessant door over voordelen, acties, kortingen en garanties te vertellen. Maak altijd gebruik van titels, tussenkopjes en een juiste alinea-indeling, dit zorgt voor overzicht. Maak het af met een afbeelding die de tekst versterkt.

5. Maak gebruik van interne links

Makkelijk navigeren op een website is voor de bezoeker erg fijn. Dit kan gedaan worden door het opnemen van tekstlinks op uw website. Wanneer er in een tekst gesproken wordt over het product ‘sportschoenen’ kunt u dit woord linken aan de pagina waar u deze sportschoenen verkoopt. Zo komt de bezoeker binnen één klik terecht op de bestelpagina.

Maakt u gebruik van links naar websites van andere bedrijven? Zorg er dan voor dat deze externe websites altijd openen in een nieuw venster. Zo verlaat uw bezoeker uw website niet maar blijft uw website op de achtergrond actief en waarschijnlijk keert de bezoeker terug.

6. Analyseer

Nadat deze voorgaande stappen zijn doorgevoerd op uw website, is de kans groot dat het bouncepercentage op termijn daalt. Echter, er is natuurlijk geen garantie dat dit gebeurt.

Het is daarom van belang om de komende periode alle ontwikkelingen van het bouncepercentage in Google Analytics te analyseren. Zo blijft u uw website verbeteren.

Meer informatie over het analyseren van uw website.

dotsolutions heeft de zomer in haar bol!

Het team van dotsolutions heeft de zomer in de bol. Daarom bieden wij onze klanten een speciale aanbieding om hun website een impuls te geven. Onderstaand een overzicht van de diensten die wij hiervoor aanbieden. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat uw website weer een stapje beter wordt, bezoekers langer op uw website blijven en de website beter zal presteren in de verschillende zoekmachines. U kunt kiezen voor één dienst, maar u kunt ook een pakket samenstellen.

Website optimalisatie pakket van dotsolutions

 • Call-to-action
  U ziet natuurlijk graag dat de bezoeker u mailt, u belt of informatie opvraagt. Dit gaat sneller wanneer er duidelijke en goed werkende call-to-action knoppen op uw website staan. Wij kunnen in 3 uur uw homepage en vervolgpagina’s verbeteren naar de huidige wensen van de internetbezoeker.
 • Mobiel
  Is uw website nog niet mobiel? Wij maken u website mobiel klaar in 4 uur.
 • 404-pagina
  Een fout melding op uw website is natuurlijk nooit leuk, maar helaas kan het voorkomen. Om dit probleem iets aangenamer te maken, realiseren wij binnen 2 uur een voortreffelijke 404-pagina. Deze pagina bevat een link die de bezoeker terug brengt naar uw website, zo verliest u de bezoeker niet.
 • Nieuwe content
  Het is belangrijk om uw website up-to-date te houden. Voor de bezoeker is het fijn om te zien dat een website actief is. Plaats daarom regelmatig nieuwe teksten. Wij schrijven goede zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor uw website, 4 pagina’s in 2 uur.
 • Interne links
  Bevatten de pagina’s van uw website wel links? Omdat links zo belangrijk zijn, lopen wij in 2 uur de 10 belangrijkste pagina’s van uw website door. We optimaliseren de pagina’s en plaatsen de juiste interne links.
 • Analyseren
  Wij geven een volledige scan van uw website en zullen dit terugkoppelen in een rapport. Ook geven wij u tips wat er beter zou kunnen aan uw website, dit alles doen wij in 2 uur.

Speciaal zomertarief van dotsolutions

Ons speciale zomertarief is €50,00 per uur, maar let op! Dit tarief is alleen geldig in de maanden juli en augustus en alleen geldig voor bovenstaande werkzaamheden. Dus neem snel contact met ons op via 0528-269594 of mail ons op info@dotsolutions.nl en wij laten uw website weer stralen als een zonnetje.

Auteur:
Ellen Hoving - online marketeer

dotsolutions-ellen-hoving

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel