zoeken... contact opnemen
apk bij dotsolutions

APK bij dotsolutions

Je bent al een tijdje druk bezig met het inzetten van online marketing, misschien doe je dit zelf of heb je hier een extern marketingbureau voor ingeschakeld. Echter ben je tot de conclusie gekomen dat de verkopen, leads of de naamsbekendheid uitblijft of vind je het lastig om te beoordelen welke resultaten er worden geboekt en of dit voldoende is.

neem contact met ons op
 

Gratis APK door dotsolutions

Als je wil dat wij je huidige marketingactiviteiten eens onder de loep nemen kun je een gratis Quick Scan aanvragen. Misschien heb je al een aantal specifieke vragen, maar onze specialisten kunnen ook een algemene beoordeling van je website en online marketing geven. Zodra we een goed beeld hebben schrijven we een op maat gemaakt marketingadvies. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend. Dit advies kan je inzicht geven in de volgende vragen:

  • Wat is mijn huidige positie in Google?
  • Wat kan er verbeterd worden aan mijn campagnes?
  • Zet ik de juiste online marketingmiddelen in voor mijn doelstelling?
  • Wat zijn de verbeterpunten voor je website of webshop?

We zijn erg blij als we toegang kunnen krijgen tot het huidige Google Analytics account van je website of webshop. Op die manier kunnen we een uitgebreidere analyse maken, maar dit is niet verplicht!


Wie kunnen een APK aanvragen?

Het liefst zouden we natuurlijk iedereen advies geven over zijn of haar online marketing,  maar we hebben natuurlijk wel een beeld bij bedrijven die we – naar onze mening – het beste kunnen helpen. Kun je onderstaande vragen met Ja beantwoorden? Dan helpen wij je graag!

  • Ben je op zoek naar een bureau dat niet werkt met losse diensten, maar met het totaalpakket?
  • Ben je bereid om eens in de drie maanden koffie met ons te drinken om je resultaten te bespreken?
  • Wil je écht samenwerken? Jij bent natuurlijk de expert op je eigen vakgebied. Wij zorgen voor de online marketing, maar we hebben van jou de input nodig waar we mee aan de slag kunnen.
  • Ben je bereid om minstens 6 uur per maand (€ 390,00) te investeren in je eigen online marketeer?

 

Nog steeds geïnteresseerd? Vraag dan direct een APK aan via onderstaand formulier of door te bellen naar: 0528 269494.

Gratis QuickScan door onze marketeers

Wil jij graag dat wij kosteloos en vrijblijvend jouw huidige online marketing activiteiten onder de loep nemen?

Of wil jouw bedrijf gaan starten met online marketing en wil je inzicht in waar jouw kansen liggen, waar jouw doelgroep op zoekt of gewoon beter gevonden worden in zoekmachines?

Vraag dan vandaag nog een gratis QuickScan aan. Binnen een week heb je dan antwoord op de vraag waar jouw online kansen liggen

Dit formulier maakt gebruik van Google ReCaptcha. Accepteer marketing cookies om het formulier te versturen.