zoeken... contact opnemen
SEA

Gelijk bovenaan in Google door middel van SEA (online adverteren)

SEA (Search Engine Advertising) oftewel zoekmachine adverteren in zoekmachines als Google houdt in dat je online adverteert voor jouw product of dienst. Alles is meetbaar en je betaalt per klik op je advertentie. Met Google Ads (voorheen Google Adwords) ontwikkelen wij campagnes die geoptimaliseerd zijn voor het beste resultaat. Met de juiste boodschap en het juiste dagbudget kun je de juiste doelgroep bereiken. 
 

Hoe gaat SEA in zijn werk?

Wanneer je opzoek bent naar een product/dienst via een zoekmachine zoals Google, typ je enkele zoekwoorden in en dan verschijnen er zoekresultaten. De eerste drie of vier zoekresultaten zijn vaak advertenties. Dit kun je zien aan het groene icoontje met daarin de letters ‘Adv.’ onder de titel. Wanneer je hier op klikt zal deze website hier geld voor betalen aan Google. Dit is een vooraf afgesproken bedrag en dit is afhankelijk van de zoekwoorden, combinaties van zoekwoorden, de concurrentie en de regio waarin het bedrijf reclame maakt. Er wordt dus per klik betaald. Als adverteerder kun je zelf bepalen wat het maximale bedrag is dat je wilt betalen per dag. Wanneer de advertentie dit maximale bedrag van de dag heeft bereikt, wordt de advertentie voor de rest van de dag niet meer weergegeven. Het kan zijn dat er meerdere bedrijven focussen op dezelfde zoekwoorden. Dan plaatst Google de advertentie met het hoogste bod en de beste kwaliteitsscore bovenaan.
 


Google ads uitbesteden aan onze marketeers?

Wil je dat wij je ads campagnes voor je gaan opzetten en onderhouden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact opnemen kan via het contactformulier of via de onderstaande knoppen.

bel ons  stuur een mail