Pagina wordt geladen ...
zoeken

Professionele foto's op jouw website

Een website is jouw online visitekaartje. Het is dus belangrijk dat er goede content op jouw website staat en dat deze content grafisch mooi wordt vormgegeven. Onder content wordt niet alleen tekst gerekend, maar ook beeldmateriaal. Voor een professionele uitstraling is het belangrijk dat je alleen gebruik maakt van kwaliteitsafbeeldingen. Deze afbeeldingen hebben invloed op de beleving van de bezoeker en ondersteunen de content op jouw website. 

Informatie aanvragen

Foto’s op jouw website worden steeds belangrijker

Het gebruik van foto’s en afbeeldingen op jouw website is van groot belang en wordt steeds belangrijker. Een afbeelding kan verschillende doelen hebben. Een afbeelding kan bijvoorbeeld als toelichting dienen bij een stuk tekst of voor het creëren van een sfeer. Waar je de afbeelding ook voor gebruikt, de afbeelding moet er altijd professioneel uitzien! Een onprofessionele foto wordt snel herkend.

Foto’s van Google gebruiken en stockfoto’s

Je kunt niet zomaar afbeeldingen van Google halen, deze foto’s zijn niet rechtenvrij waardoor je dus problemen kunt krijgen met auteursrechten. Een alternatief hiervoor is het gebruiken van stockfoto’s. Het nadeel van stockfoto’s is dat je gebruik maakt van standaard afbeeldingen. Het vervelende hiermee is dat het moeilijk is om jouw bedrijfsidentiteit uit te stralen. Daarnaast loop je het risico dat andere websites gebruik maken van dezelfde foto’s.

Foto’s laten maken door een professionele fotograaf

Het beste is om jouw foto’s te laten maken door een professionele fotograaf. Een professionele fotograaf weet alles over de juiste belichting, compositie, uitsnede, scherpte en diepte waardoor je altijd een professioneel ogende afbeelding krijgt!

Daarnaast heb je unieke foto’s die bijdragen aan de authenticiteit en geloofwaardigheid van jouw website

Totaal concept fotografie

Wij krijgen vaak de vraag van bedrijven hoe wij aan goede foto’s komen voor onze website. Dat is de reden waarom wij nu een totaalconcept aanbieden voor professionele foto's. Deze foto's worden gemaakt door onze professionele fotografen met o.a. gastfotograaf Kim Stellingwerf.

Wij werken met uitstekende fotografen die kwalitatief goede foto’s leveren en daarnaast ook nog betaalbaar zijn. Ook wanneer onze fotografen bij jou op locatie moeten komen, ben je niet duur uit. Hieronder hier de verschillende mogelijkheden:

  • Eenvoudige shoot: 1,5 uur voor portretten en sfeerfoto's
  • Uitgebreide shoot: dagdeel voor portretten, sfeerfoto's, producten, interieur en exterieur
  • Shoot op maat

Hulp nodig bij professionele foto's voor op jouw website?

Ben je opzoek naar een professionele fotograaf voor een up-to-date en professioneel ogende website? Wij kunnen jou helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0528 – 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel