Pagina wordt geladen ...
zoeken

De wereld van fotografie en jouw webshop

Voor hoeveel procent is een gekozen foto bepalend voor een consument om wel of niet te kopen via jouw webwinkel? Wij denken 100%. Consumenten die op internet aankopen gaan doen willen namelijk weten wat zij kopen. Hierbij spelen de kleur, de kwaliteit en de vorm van het product een grote rol. Mooie en duidelijke productfoto's zijn dan ook onmisbaar voor jouw webshop.

Nu opgeven

Open dag Foto 360 XL

In samenwerking met een van de grootste leveranciers op het gebied van fotostudio artikelen en optische apparatuur Benel organiseert dotsolutions op: vrijdag 21 april van 15:00 tot 17:00 voor een demo middag. Onder het genot van een hapje en drankje, verzorgd door De Schildhoeve, krijg je informatie over het belang van goede fotografie voor jouw webshop en hoe je dit met de juiste apparatuur en web oplossing kunt realiseren.

FOTO360XL: 360 graden foto’s/video’s van jouw objecten!

Op deze middag zal je een demonstratie krijgen in de studio van FOTO360XL (onderdeel van Benel) over 360 graden fotografie en de mogelijkheden van het toepassen er van voor jou. Benel is al jaren actief op het vlak van 360 graden fotografie en heeft een jaar geleden de eigen FOTO360XL-studio gebouwd. Deze studio is onder meer voorzien van een enorm draaiplateau die de mogelijkheid biedt om objecten, van klein tot groot (+/- 5m), binnen enkele minuten volledig vast te leggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan auto’s, motoren, meubels, caravans en zelfs groepen mensen. Er worden stapsgewijs in 360 graden rond foto’s gemaakt van jouw product. Elke stap kan door maximaal acht camera’s in een boog van 90 graden worden gefotografeerd. Zo ontstaat een uniek 3D model van jouw object.  

FOTO360XL 1

FOTO360XL 2

FOTO360XL 3

Productfoto’s als nooit tevoren met de Mode360 units

Een FOTO360XL fotostudio is natuurlijk prachtig als je grote producten zoals auto’s verkoopt, maar niet geschikt voor kleinere producten. Daarvoor kun je gebruik maken van de Mode360 units, waar Benel distributeur van is.  Deze fotostudio units zijn een stuk compacter en zoals je zelf zult gaan zien op deze dag: ideaal voor het maken van prachtige productfoto’s. 

Productfoto’s gemakkelijk op jouw website plaatsen

Nu je ook weet hoe je mooie productfoto’s kunt maken wil je natuurlijk ook dat deze zo makkelijk en mooi mogelijk op jouw website of webwinkel geplaatst kunnen worden. dotsolutions werkt met een eigen ontwikkeld CMS, namelijk dotcontent. Dit CMS is gekoppeld aan alle websites, applicaties en webwinkels van onze klanten biedt misschien ook wel voor jou een goede web oplossing. Het CMS is makkelijk te beheren en er is geen voorkennis nodig. Daarnaast geeft dotsolutions aan al haar klanten een CMS training zodat iedereen zonder problemen zelf met zijn of haar website aan de slag kan. De specialisten van dotsolutions zullen je hier op deze dag alles over vertellen.

Meer succes met jouw webshop?

Wil je ook (nog) meer succes halen uit jouw webwinkel? Meldt je dan snel aan via onderstaand formulier! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0528 - 26 95 94, stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

JA, ik meld me aan voor de Open Dag op vrijdag 21 april 2017!

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel