Pagina wordt geladen ...
zoeken

Professionele foto's op uw website

Een website is uw online visitekaartje. Het is dus belangrijk dat er goede content op uw website staat en dat deze content grafisch mooi wordt vormgegeven. Onder content wordt niet alleen tekst gerekend, maar ook beeldmateriaal. Voor een professionele uitstraling is het belangrijk dat u alleen gebruik maakt van kwaliteitsafbeeldingen. Deze afbeeldingen hebben invloed op de beleving van de bezoeker en ondersteunen de content op uw website. 

Informatie aanvragen

Foto’s op uw website worden steeds belangrijker

Het gebruik van foto’s en afbeeldingen op uw website is van groot belang en wordt steeds belangrijker. Een afbeelding kan verschillende doelen hebben. Een afbeelding kan bijvoorbeeld als toelichting dienen bij een stuk tekst of voor het creëren van een sfeer. Waar u de afbeelding ook voor gebruikt, de afbeelding moet er altijd professioneel uitzien! Een onprofessionele foto wordt snel herkend.

Foto’s van Google gebruiken en stockfoto’s

U kunt niet zomaar afbeeldingen van Google halen, deze foto’s zijn niet rechtenvrij waardoor u dus problemen kunt krijgen met auteursrechten. Een alternatief hiervoor is het gebruiken van stockfoto’s. Het nadeel van stockfoto’s is dat u gebruik maakt van standaard afbeeldingen. Het vervelende hiermee is dat het moeilijk is om uw bedrijfsidentiteit uit te stralen. Daarnaast loopt u het risico dat andere websites gebruik maken van dezelfde foto’s.

Foto’s laten maken door een professionele fotograaf

Het beste is om uw foto’s te laten maken door een professionele fotograaf. Een professionele fotograaf weet alles over de juiste belichting, compositie, uitsnede, scherpte en diepte waardoor u altijd een professioneel ogende afbeelding krijgt! Daarnaast heeft u unieke foto’s die bijdragen aan de authenticiteit en geloofwaardigheid van uw website

Totaal concept fotografie

Wij krijgen vaak de vraag van bedrijven hoe wij aan goede foto’s komen voor onze website. Dat is de reden waarom wij nu een totaalconcept aanbieden voor professionele foto's. Deze foto's worden gemaakt door onze professionele fotografen: Jochem van de Weg en Kim Stellingwerf.

Wij werken met uitstekende fotografen die kwalitatief goede foto’s leveren en daarnaast ook nog betaalbaar zijn. Ook wanneer onze fotografen bij u op locatie moeten komen, bent u niet duur uit. Hieronder hier de verschillende mogelijkheden:

  • Eenvoudige shoot: 1,5 uur voor portretten en sfeerfoto's
  • Uitgebreide shoot: dagdeel voor portretten, sfeerfoto's, producten, interieur en exterieur
  • Shoot op maat

jochem-van-de-weg-portfolio-images-4-dotsolutions

jochem-van-de-weg-portfolio-images-8-dotsolutions

jochem-van-de-weg-portfolio-images-5-dotsolutions

jochem-van-de-weg-portfolio-images-1-dotsolutions

 

Hulp nodig bij professionele foto's voor op uw website?

Bent u opzoek naar een professionele fotograaf voor een up-to-date en professioneel ogende website? Wij kunnen u helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0528 – 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel