Pagina wordt geladen ...
zoeken

De wereld van fotografie en uw webshop

Voor hoeveel procent is een gekozen foto bepalend voor een consument om wel of niet te kopen via uw webwinkel? Wij denken 100%. Consumenten die op internet aankopen gaan doen willen namelijk weten wat zij kopen. Hierbij spelen de kleur, de kwaliteit en de vorm van het product een grote rol. Mooie en duidelijke productfoto's zijn dan ook onmisbaar voor uw webshop.

Nu opgeven

Open dag Foto 360 XL

In samenwerking met een van de grootste leveranciers op het gebied van fotostudio artikelen en optische apparatuur Benel organiseert dotsolutions op: vrijdag 21 april van 15:00 tot 17:00 voor een demo middag. Onder het genot van een hapje en drankje, verzorgd door De Schildhoeve, krijgt u informatie over het belang van goede fotografie voor uw webshop en hoe u dit met de juiste apparatuur en web oplossing kunt realiseren.

FOTO360XL: 360 graden foto’s/video’s van uw objecten!

Op deze middag zal u een demonstratie krijgen in de studio van FOTO360XL (onderdeel van Benel) over 360 graden fotografie en de mogelijkheden van het toepassen er van voor u. Benel is al jaren actief op het vlak van 360 graden fotografie en heeft een jaar geleden de eigen FOTO360XL-studio gebouwd. Deze studio is onder meer voorzien van een enorm draaiplateau die de mogelijkheid biedt om objecten, van klein tot groot (+/- 5m), binnen enkele minuten volledig vast te leggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan auto’s, motoren, meubels, caravans en zelfs groepen mensen. Er worden stapsgewijs in 360 graden rond foto’s gemaakt van uw product. Elke stap kan door maximaal acht camera’s in een boog van 90 graden worden gefotografeerd. Zo ontstaat een uniek 3D model van uw object.  

FOTO360XL 1

FOTO360XL 2

FOTO360XL 3

Productfoto’s als nooit tevoren met de Mode360 units

Een FOTO360XL fotostudio is natuurlijk prachtig als u grote producten zoals auto’s verkoopt, maar niet geschikt voor kleinere producten. Daarvoor kunt u gebruik maken van de Mode360 units, waar Benel distributeur van is.  Deze fotostudio units zijn een stuk compacter en zoals u zelf zult gaan zien op deze dag: ideaal voor het maken van prachtige productfoto’s. 

Productfoto’s gemakkelijk op uw website plaatsen

Nu ook weet hoe u mooie productfoto’s kunt maken wilt u natuurlijk ook dat deze zo makkelijk en mooi mogelijk op uw website of webwinkel geplaatst kunnen worden. dotsolutions werkt met een eigen ontwikkeld CMS, namelijk dotcontent. Dit CMS is gekoppeld aan alle websites, applicaties en webwinkels van onze klanten biedt misschien ook wel voor u een goede web oplossing. Het CMS is makkelijk te beheren en er is geen voorkennis nodig. Daarnaast geeft dotsolutions aan al haar klanten een CMS training zodat iedereen zonder problemen zelf met zijn of haar website aan de slag kan. De specialisten van dotsolutions zullen u hier op deze dag alles over vertellen.

Meer succes met uw webshop?

Wilt u ook (nog) meer succes halen uit uw webwinkel? Meldt u dan snel aan via onderstaand formulier! Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0528 - 26 95 94, stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

JA, ik meld me aan voor de Open Dag op vrijdag 21 april 2017!

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel