Pagina wordt geladen ...
zoeken

Referenties Algemeen

van der Linden Autoservice

van der Linden Autoservice

Voor onderhoud en service aan uw auto bent u bij van der Linden Autoservice aan het juiste adres. Voor de werkplaats is een aparte website ontwikkeld volledig in het teken van alle werkplaats diensten.

Het Talentenhuis

Het Talentenhuis

Expertise Centrum Het Talentenhuis: Alleen het beste talentonderwijs is goed genoeg! Geheel vernieuwde website met onder andere veel videomateriaal en een instagram feed.

EN uitzendbureau

EN uitzendbureau

EN uitzendbureau streeft er naar om de baan te vinden waar werkgever en werknemer samen gelukkig van worden. Op de website wordt gebruikt gemaakt van onder andere een koppeling met UB plus.

Medisch Centrum Eikstaete

Medisch Centrum Eikstaete

In Medisch Centrum Eikstaete zijn meerdere huisartsenpraktijken gevestigd. De websites zijn zeer toegankelijk en beschikken verschillende functies om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken.

Simone FM

Simone FM

Simone FM is jong, fris en spontaan èn is de populairste regionale zender in Noord en Oost Nederland.

Woltinge Auto's

Woltinge Auto's

Woltinge Auto's is de Mercedes-Benz specialist van Drenthe. Op de vernieuwde website kunt u het actuele aanbod van occasions vinden.

Pro-Vision AV

Pro-Vision AV

Pro-Vision AV zijn specialist op het gebied van adviseren, installeren en onderhouden van audio- en videosystemen en LED-verlichting.

VSP Advocaten

VSP Advocaten

Van Steen en Pronk Advocaten vormen is een hecht team waarin de belangen van de cliënt centraal staan.

C95

C95

Commection verzorgt cursussen, trainingen en teambuilding voor bedrijven in de transport.

Taxiwerq

Taxiwerq

TAXIWERQ is dé specialist in het werven, selecteren, opleiden en klaarstomen van potentiële taxichauffeurs voor het werken in de taxibranche.

Bij de meiden

Bij de meiden

Bij de meiden kinderopvang. Samen groeien, samen spelen en samen ontwikkelen.

Smoezen

Smoezen

Smoezen is een uniek leermiddel om verschillende talen te leren. Behalve de website hebben wij ook de applicatie voor Smoezen ontwikkeld.

prolution

prolution

Prolution is een unieke, flexibele, oplossingsgerichte leverancier van elektronica, mechanica en totaalproducten. Een geheel nieuwe website met extra aandacht voor hun producten in een op maat gemaakte portfolio.

LBSB

LBSB

De LBSB maakt zich sterk voor passend en inclusief onderwijs aan (potentieel) begaafde leerlingen.Naast het openbare deel is er afgeschermde omgeving ontwikkeld voor de leden van LBSB.

Kim Stellingwerf Fotografie

Kim Stellingwerf Fotografie

Kim Stellingwerf is al 8,5 jaar professioneel fotografe en heeft zich gespecialiseerd in bedrijf-, sport-, evenementen- en mediafotografie.

Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik is sinds 1982 actief in de in- en verkoop van occasions. Met behulp van verschillende koppelingen wordt onder andere altijd het actuele aanbod van auto's getoond.

Bloom Bodyfashion

Bloom Bodyfashion

Bij Bloom Bodyfashion zijn de laatste modetrends te vinden. Ook de vernieuwde website voldoet nu aan de huidige trends. Naast een compleet overzicht in merken en assortiment hebben we ook Instagram op de website geïntegreerd.

City Cycle Trips

City Cycle Trips

Op de fiets steden ontdekken? Dat kan met citycycletrips! Met de nieuwe website wordt het vinden van de beste en leukste fietsexcursies u gemakkelijk gemaakt.

Hans Jutstra woninginrichting

Hans Jutstra woninginrichting

Het adres voor complete woninginrichting voor jong en oud, alles onder een dak. Een geheel vernieuwde website die beter aansluit bij het bedrijf.

Maxanel Fotografie

Maxanel Fotografie

Maxanel Fotografie staat garant voor spontane, creatieve, eigentijdse en moderne fotografie. De vernieuwde website draait in zijn geheel om alle aanwezige foto's en de verschillende diensten.

EAS sourcing

EAS sourcing

Website voor EAS Sourcing. EAS Sourcing is gespecialiseerd in elektronische artikel beveiliging.

Arka-Nano

Arka-Nano

Arka.Nano levert nano coatings voor jarenlange en optimale bescherming op ieder oppervlak. Een nieuwe website met focus op c2a en mogelijke uitbreiding met een webwinkel.

Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is een unieke Nederlandse onderneming die zich uitsluitend richt op fietsparkeren. De website is geheel vernieuwd en wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Thuiszorg Gezellig

Thuiszorg Gezellig

Thuiszorg Gezellig is een thuiszorgorganisatie met een sociaal karakter. Hun bestaande website hebben wij een nieuw en fris uiterlijk gegeven. Waarbij de focus meer ligt op hun USP's.

Edwin Snijders

Edwin Snijders

Voor Edwin Snijders hebben wij een persoonlijke website ontwikkeld met daarbij een nieuw logo die goed past bij de strakke en heldere website.

van der Linden Auto's

van der Linden Auto's

Van der Linden is een bedrijf dat zich richt op inkoop en verkoop van auto's. Voor hun hebben wij een nieuwe website gebouwd en een koppeling gerealiseerd met de autodatabase.

De Steven

De Steven

De Steven bestaat uit zes trainers en coaches en wordt ondersteund door een eigen bedrijfsbureau. Voor De Steven hebben wij een de gehele website vernieuwd.

Brink Assurantien

Brink Assurantien

Brink Assurantiën BV is een verzekeringskantoor welke is gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor midden- kleinbedrijf en particulieren.

HomeTeam

HomeTeam

HomeTeam is een onderhoudsbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Zij organiseren en verzorgen het onderhoud aan uw woning of gebouw. Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen of in contact komen met HomeTeam.

Goed Arbeidsmarkt Intermediair

Goed Arbeidsmarkt Intermediair

Goed arbeidsmarkt intermediair verbindt werkgevers aan werkzoekende.

Deltron Trading

Deltron Trading

Deltron Trading: importeur en groothandel. Alles voor antenne-installaties, radiocommunicatie, coax-verbindingen en weerstations. Groot aanbod van producten die te bestellen zijn in de webwinkel.

Spreen ICT

Spreen ICT

Spreen ICT is onze ICT-partner voor het correct laten functioneren van uw ICT faciliteiten. Spreen ICT ontzorgt ondernemers en organisaties in de regio Hoogeveen bij de implementatie en het gebruik van een breed scala aan producten en diensten op het gebied ICT, telecom en audiovisuele media.

Gasterij De SchildHoeve

Gasterij De SchildHoeve

Voor feesten en partijen kunt u terecht bij Gasterij De Schildhoeve in de gemeente Hoogeveen in Drenthe.

Forum Hoogeveen

Forum Hoogeveen

Het begrip "Hoogeveens bedrijfsleven" wordt daarbij met een zekere ruimdenkendheid opgevat.

BW Klaver

BW Klaver

B&W Klaver heeft een jarenlange ervaring in het produceren van kettingwielen, recht gefreesde tandwielen, tandriemschijven en skidrollen.

Wolthers Jagersma

Wolthers Jagersma

Wolthers Jagersma is een modern advocatenkantoor die gespecialiseerd is in letselschade. Doen waar je goed in bent. Daarin zijn we sterk. Op de site is op diverse plekken call to action ingezet voor verschillende doeleinden.

Bouwbedrijf Schoonewille

Bouwbedrijf Schoonewille

Bouwbedrijf Schoonewille is een bouwbedrijf dat voorziet in al uw wensen omtrent het bouw en restauratie van uw woning.

Kunstijsbaan in Hoogeveen

Kunstijsbaan in Hoogeveen

De Stichting Kunstijsbaan Hoogeveen e.o. opgericht in 2004 wil een kunstijsbaan realiseren in Hoogeveen.

Drentse Motoren Revisie

Drentse Motoren Revisie

Drentse Motoren Revisie, koprevisie en dieseltechniek in Hoogeveen

Fysiotherapie de Leeuwerik

Fysiotherapie de Leeuwerik

Fysiotherapie De Leeuwerik heeft, naast fysiotherapie, nog meer verschillende specialisaties, zoals manuele therapie ...

Matchinvest

Matchinvest

Matchinvest is een platform waar ambitieuze ondernemers zich op een professionele manier kunnen presenteren aan serieuze investeerders.

Vechtdal Personeelsdiensten

Vechtdal Personeelsdiensten

Vechtdal Personeelsdiensten is een landelijk werkend uitzendbureau met meerdere vestigingen.

Clicklead

Clicklead

Clicklead is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk statistieken pakket. Met clicklead heeft u altijd en overal inzicht op de prestaties van uw website.

Mart & Mel

Mart & Mel

Voor al u home- en living decoraties,
aangevuld met verrassende fashion en accessoires.

Kijkwijzer Ouderen

Kijkwijzer Ouderen

Veel ouderen vinden het prettig om zo lang mogelijk thuis, in hun vertrouwde omgeving, te blijven wonen. Kijkwijzer ouderen is bedoeld om ouderen en de mensen die om hen heen staan te informeren over veel voorkomende vragen en problemen.

Jeugd en kindertherapie

Jeugd en kindertherapie

!K richt zich op therapie voor kinderen en jongeren om hen te ondersteunen bij de ontwikkeling

NewM

NewM

NewM verzorgt voor ZZP en MKB bedrijven Nieuwe Media en marketing

Rev Factory

Rev Factory

Rev Factory is de officiele distributeur van Chicken Hawk producten. Chicken Hawk Racing is pionier op het gebied van bandenwarmers. Men ontwerpt en bouwt en pleegt onderhoud aan bandenwarmers sinds 1992.

Reda Solar

Reda Solar

Reda Solar B.V. biedt diverse oplossingen om optimaal van zonne-energie te profiteren en de stap naar duurzaamheid en energiebesparing te maken. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Beauty Center De Terp

Beauty Center De Terp

Beauty Center de Terp biedt u alle gelegenheid om heerlijk te ontspannen. In een sfeervolle, rustige omgeving maken vermoeidheid en spanningen plaats voor een energiek gevoel. Dat maakt een bezoek aan Beauty Center de Terp telkens weer tot een belevenis.

Fieten en Roos

Fieten en Roos

Fieten & Roos is een landelijk opererende beveiligingsbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren. Fieten & Roos richt zich o.a. op brandbeveiling, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Issys Beveiligingstechniek

Issys Beveiligingstechniek

ISSYS beveiligingstechniek in Heerhugowaard is samen met Fieten & Roos in Hoogeveen een landelijk werkende beveiligingsorganisatie. Zij leveren aan zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Van Dalen Wonen

Van Dalen Wonen

Van Dalen Wonen, gevestigd in Stuifzand, heeft een frisse website gekregen welke een kleine greep uit het assortiment op het gebied van woninginrichting toont.

BDN Hoogeveen

BDN Hoogeveen

Het Business Development Network (BDN) brengt ondernemers bij elkaar om een sterke onderlinge relatie op te bouwen om op basis daarvan gestructureerd te netwerken.

Garage De Hefbrug

Garage De Hefbrug

Garage De Hefbrug is een allround garagebedrijf waar uw auto voor onderhoud, reparatie en storingen in goede handen is.

Dierckxsens Mannenmode

Dierckxsens Mannenmode

Dierckxsens Mannenmode heeft een uniek aanbod in mannenmode waaronder kostuums, stropdassen en herenschoenen. Wij hebben de website ontwikkeld en een app op maat ontwikkeld.

Aldente Hoogeveen

Aldente Hoogeveen

Aldente Hoogeveen is een tandartsenpraktijk in Hoogeveen. We hebben een nieuwe website ontwikkeld die beter aansluit bij het bedrijf en de huidige bedrijfsvestiging.

Benjamins en Steenbergen

Benjamins en Steenbergen

Geheel nieuwe website voor Benjamins & Steenbergen, een administratie en belastingadviesburo gevestigd te Hoogeveen.

Domus Aegis

Domus Aegis

Domus Aegis is specialist op het gebied van subsidieadvies, projectmanagement, marktverkenning en matching. Domus Aegis, het huis dat u ontzorgt.

Kunnen wij jou helpen?

Wij zijn een full service internet bureau uit Hoogeveen in Drenthe met ruim 10 jaar ervaring. Wij denken graag met jou mee.

Gratis advies vragenGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel