Pagina wordt geladen ...
zoeken

Autobedrijf Jaap Dik

Autobedrijf Jaap Dik is sinds 1982 actief in de in- en verkoop van occasions. Met behulp van verschillende koppelingen wordt onder andere altijd het actuele aanbod van auto's getoond.

Bezoek website

Over dit project

Autobedrijf Jaap Dik. Vind snel een voordelige en betrouwbare occasion die bij u past

Sinds 1982 is autobedrijf Jaap Dik actief in de in- en verkoop van occasions. Oorspronkelijk gevestigd in Beilen maar sinds 1997 zijn zij gevestigd aan de Aziëweg te Assen. Na verschillende dealerschappen hebben zij zich volledig gericht op de in- en verkoop van jong gebruikte occasions. Door de jaren heen zijn zij uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat occasions verkoopt tegen groothandelsprijzen aan particulieren, dealers en universele garages.

https://www.jaapdik.nl

dotsolutions-case-autobedrijf-jaap-dik-1

Onze diensten bij dit project

De uitdaging

Een website ontwikkelen waarbij de focus ligt op de vele mogelijkheden omtrent de jong gebruikte occasions van autobedrijf Jaap Dik, het eenvoudig up-to-date houden van het diverse aanbod occasion modellen die te vinden zijn bij het autobedrijf en professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen richting de bezoekers van de website. Daarnaast moet de website natuurlijk zowel op desktop als op mobiele devices de gebruikers van de website optimaal bedienen en sturen naar de voor de klant belangrijkste onderdelen op de website.

dotsolutions-case-autobedrijf-jaap-dik-groot

Onze oplossing

Een responsive website waarbij op zowel desktop als mobiele apparaten de focus hoofdzakelijk ligt op het vinden en tonen van de verschillende voordelige en betrouwbare occasions. Het gericht sturen van de bezoekers met behulp van call to action, knoppen, fotomateriaal en teksten. Het versterken van het vertrouwen van de bezoekers door onder andere duidelijk de verschillende keurmerken en beoordelings mogelijkheden te tonen.

Via de nieuwe website wordt het occasion aanbod gepresenteerd. Doordat wij op de website een koppeling hebben gemaakt met het systeem Wheeler Delta wordt er altijd een actueel beeld gegeven van het aanbod en kan de bezoeker van de website deze natuurlijk bekijken. Met de vernieuwde website kan Jaap Dik zijn occasions en diensten als onderhoud en de werkplaats op een professionele manier presenteren. Andere koppelingen die wij voor dit project hebben toegevoegd zijn onder andere klantenvertellen en autotrust.

dotsolutions-case-autobedrijf-jaap-dik-2

Responsive dus optimaal voor elk apparaat

De vernieuwde website is geheel responsive gemaakt. Een responsive ontwerp schaalt mee met de afmetingen van een scherm (desktop, mobiel, tablet, ...). Hierbij houden wij altijd rekening met de leesbaarheid van de tekst en de bruikbaarheid van de gebruikersinterface van de website.

Meer weten over deze case?

Bent u benieuwd naar onze aanpak en realisatie van deze case? Wij vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons door te bellen met 0528 269594 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

stuur ons een e-mail

Het ontwerp

Geleverde diensten

Diensten die we voor dit project van Autobedrijf Jaap Dik hebben ingezet zijn: content management webdesign.

Afspraak maken? Of eens brainstormen?

Stuur ons dan een e-mail via onderstaande link.

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend en snel een offerte aan.

Offerte aanvragen

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel