Pagina wordt geladen ...
zoeken

Reviewmarketing om jouw conversie te verhogen

Jouw bezoekers en (potentiële) klanten een eerlijk beeld geven over jouw producten en diensten, dat is wat je het liefste wilt. Met de inzet van klantenreviews haal je meer succes uit jouw online aanwezigheid. Sterker nog, het verhoogt jouw conversie.

Meer weten?

 

Reviews zijn belangrijk in het aankoopproces

Consumenten doen graag research voordat zij een product aanschaffen. Ze zoeken naar de bevestiging dat ze de juiste aankoop gaan doen. Voorheen gebeurde dat door familie en vrienden te raadplegen, tegenwoordig zijn online klantenreviews minstens zo belangrijk. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat bijna elke consument reviews leest voordat een aankoop plaatsvindt. Dus heb je een bedrijf? Verzamel klantenreviews en publiceer ze op jouw website, een onmisbare online marketingtool!

Klantbeoordelingssysteem

Om klantenreviews te verzamelen, kun je gebruik maken van een klantbeoordelingssysteem, zoals bijvoorbeeld klantenvertellen.nl. Klantenvertellen.nl is met haar klantbeoordelingssysteem marktleider in Nederland en biedt bedrijven een product om op een eerlijke en efficiënte manier reviews te verzamelen. Doordat dotsolutions samenwerkt met klantenvertellen.nl, kan het klantbeoordelingssysteem eenvoudig geïntegreerd worden op jouw website door ons. Met een soepele integratie, kun je bezoekers laten zien dat je actief gebruik maakt van klantenreviews.

De voordelen van klantbeoordelingen

Het gebruik van klantbeoordelingen kan verschillende voordelen voor jouw bedrijf opleveren. Allereerst krijgen de bezoekers van jouw website – dus potentiële klanten – een eerlijk beeld van jouw producten en diensten door ervaringen van anderen. Consumenten hechten namelijk waarde aan transparantie. Maar de feedback die je ontvangt van klanten is niet alleen waardevol voor bezoekers en potentiële klanten, maar ook heel nuttig voor jouw interne organisatie. Door de reviews kun je de organisatie, werknemers en processen eventueel bijsturen en optimaliseren. Door efficiënter te werken, heb je meer tijd om klanten nog beter van dienst te zijn!

dotsolutions is partner van klantenvertellen.nl

dotsolutions is partner van klantenvertellen.nl en kan snel een account voor jou aanmaken en in de website plaatsen, dit kan op verschillende wijze worden uitgevoerd. Belangrijk is dat de websitebezoekers duidelijk en vertrouwd in beeld krijgen dat er reviews zijn en dat ze naar een extern overzicht kunnen waar nog meer reviews te lezen zijn. Vooral als je je richt op consumenten, zijn reviews steeds belangrijker.

Meer over klantbeoordelingssystemen of reviews?

Wil je meer weten over hoe je klantenreviews kunt inzetten voor jouw bedrijf of organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Mail naar info@dotsolutions.nl of bel ons op 0528 26 95 94.

contact opnemen

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel