Pagina wordt geladen ...
zoeken

Reviewmarketing om uw conversie te verhogen

Uw bezoekers en (potentiële) klanten een eerlijk beeld geven over uw producten en diensten, dat is wat u het liefste wilt. Met de inzet van klantenreviews haalt u meer succes uit uw online aanwezigheid. Sterker nog, het verhoogt uw conversie.

Meer weten?

 

Reviews zijn belangrijk in het aankoopproces

Consumenten doen graag research voordat zij een product aanschaffen. Ze zoeken naar de bevestiging dat ze de juiste aankoop gaan doen. Voorheen gebeurde dat door familie en vrienden te raadplegen, tegenwoordig zijn online klantenreviews minstens zo belangrijk. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat bijna elke consument reviews leest voordat een aankoop plaatsvindt. Dus heeft u een bedrijf? Verzamel klantenreviews en publiceer ze op uw website, een onmisbare online marketingtool!

Klantbeoordelingssysteem

Om klantenreviews te verzamelen, kunt u gebruik maken van een klantbeoordelingssysteem, zoals bijvoorbeeld klantenvertellen.nl. Klantenvertellen.nl is met haar klantbeoordelingssysteem marktleider in Nederland en biedt bedrijven een product om op een eerlijke en efficiënte manier reviews te verzamelen. Doordat dotsolutions samenwerkt met klantenvertellen.nl, kan het klantbeoordelingssysteem eenvoudig geïntegreerd worden op uw website door ons. Met een soepele integratie, kunt u bezoekers laten zien dat u actief gebruik maakt van klantenreviews.

De voordelen van klantbeoordelingen

Het gebruik van klantbeoordelingen kan verschillende voordelen voor uw bedrijf opleveren. Allereerst krijgen de bezoekers van uw website – dus potentiële klanten – een eerlijk beeld van uw producten en diensten door ervaringen van anderen. Consumenten hechten namelijk waarde aan transparantie. Maar de feedback die u ontvangt van klanten is niet alleen waardevol voor bezoekers en potentiële klanten, maar ook heel nuttig voor uw interne organisatie. Door de reviews kunt u de organisatie, werknemers en processen eventueel bijsturen en optimaliseren. Door efficiënter te werken, heeft u meer tijd om klanten nog beter van dienst te zijn!

dotsolutions is partner van klantenvertellen.nl

dotsolutions is partner van klantenvertellen.nl en kan snel een account voor u aanmaken en in de website plaatsen, dit kan op verschillende wijze worden uitgevoerd. Belangrijk is dat de websitebezoekers duidelijk en vertrouwd in beeld krijgen dat er reviews zijn en dat ze naar een extern overzicht kunnen waar nog meer reviews te lezen zijn. Vooral als u zich op consumenten richt, zijn reviews steeds belangrijker.

Meer over klantbeoordelingssystemen of reviews?

Wilt u meer weten over hoe u klantenreviews kunt inzetten voor uw bedrijf of organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Mail naar info@dotsolutions.nl of bel ons op 0528 26 95 94.

contact opnemen

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel