zoeken... contact opnemen
stage Online Marketing

word jij onze nieuwe
online marketing stagiair?

Wil jij ook alles leren op het gebied van internet en online marketing? Ben je dol op vrijdagmiddagborrels en hamburgers (of pizza, taart en patat)? Kom dan stagelopen bij dotsolutions! Bij dotsolutions eten we niet alleen veel lekkers, maar werken wij ook hard voor onze klanten om online succes te behalen!

direct reageren!


wie zijn wij?

Al sinds 2002 zijn wij actief op het gebied van internet. Wij hebben verschillende werkzaamheden, van het ontwerpen en het ontwikkelen van websites en webshops, tot aan het onderhoud van websites door middel van onder andere online marketing. Voor ons is internet het belangrijkste kanaal om succes te behalen, voor welk bedrijf dan ook. dotsolutions beschikt over een team met specialisten, waaronder designers, programmeurs, online marketeers, projectmanagers en accountmanagers. Wij tellen mee als het gaat om internet en online marketing. Wij voelen ons niet alleen specialist, wij zijn het ook en dat laten we iedere dag weer zien!


jouw stage bij ons

Als stagiair bij dotsolutions werk je zelfstandig aan kleine en grote opdrachten. Dit kunnen opdrachten zijn voor dotsolutions zelf, maar ook opdrachten voor onze klanten. Wij betrekken jou als stagiair in ons team, je werkt mee in een projectteam waar je schakelt met andere stagiairs en met collega’s op het gebied van design, programmering, marketing en sales. Je bent bij dotsolutions dus niet gewoon een stagiair, maar onderdeel van ons team! Voorbeelden van opdrachten die je binnen je stage uitvoert zijn het analyseren van bedrijven. Hierbij stel je vragen als; wat haalt het bedrijf op dit moment uit het internet en waar liggen kansen? Ook leren wij je hoe je online marketing in de praktijk toepast en zal je ook zelf aan de slag gaan met online marketing voor dotsolutions en voor onze klanten. Uiteraard hoort het doen van onderzoek hier ook bij. Zo laten wij je deskresearch doen naar de methoden voor SEO, SEA, content marketing en andere vormen van online marketing. Je maakt gebruik van de bij ons aanwezige kennis en je doet zelf ook research.

 


wie zoeken wij?

Wij zoeken MBO en HBO studenten met de studierichting Online Marketing of Commerciële Economie die willen meewerken binnen ons bedrijf. Enige kennis op het gebied van internettechnieken zoals HTML, SEO en SEA is een pré, maar niet noodzakelijk. Je moet goed zelfstandig kunnen werken, je bent leergierig, nauwkeurig, resultaatgericht en je geeft niet snel op.


wat bieden wij?

Wij bieden jou de mogelijkheid om in een persoonlijke en informele sfeer je te verdiepen in de wereld van het internet en online marketing. Binnen ons bedrijf word je goed begeleid en bestaat er ruimte voor eigen inbreng. Wij bieden jou ook de kans om Google Certificaten te halen voor Google Analytics en Google Ads! Je stagevergoeding zal in overleg worden bepaald. En last but not least: we hebben dus iedere vrijdag een vrijdagmiddagborrel!

 

Reageren?

Is dit dé stageplek voor jou? Stuur dan een e-mail naar kirsten@dotsolutions.nl met je motivatie en CV.
Wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen in ons team!

neem nu contact met ons op