Pagina wordt geladen ...
zoeken

Een portal voor al jouw informatie

Een portal biedt de mogelijkheid om verschillende informatie op één hoofdpagina te ontsluiten. De kracht van een portal zit in het feit dat een portal bezoekers aantrekt die allemaal geïnteresseerd zijn in een onderwerp. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijf, branche of product zijn.

neem contact op

Web 2.0 Portal

Middels widgets kan de bezoeker een eigen portaal creëren met de informatie die men zelf belangrijk vindt. De portal kan tevens continu uitgebreid worden met nieuwe widgets. Door informatie uit achterliggende websites te ontsluiten is een portal zeer gebruiksvriendelijk in beheer. Daarnaast kan er een cms gekoppeld worden aan de portal.

Portal toepassingen

Een portal is op verschillende manieren inzetbaar. Voorbeelden van toepassingen van een portal zijn bijvoorbeeld: gemeentelijke websites, websites van verenigingen of een intranet.

Meer weten?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij demonstreren je graag onze portal oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0528 - 26 95 94, stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

Andere interessante pagina's

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel