Pagina wordt geladen ...
zoeken

Spam via formulieren op uw website

Krijgt u ook wel eens spam binnen, via bijvoorbeeld een contactformulier op uw website? Heel vervelend. U kunt het ontvangen van spam berichten tegen gaan door gebruik te maken van CAPTCHA in uw contactformulier.

neem contact op

Niemand houdt van spam

Niemand wil graag dat zijn mailbox helemaal vol zit met spam berichten. Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten. De inhoud van het bericht bepaalt of er werkelijk sprake is van spam. Het bericht moet bijvoorbeeld van commerciële aard zijn. In Nederland is het versturen van spam verboden, maar komt helaas toch voor doormiddel van spam-robots.

Wat is een CAPTCHA?

CAPTCHA staat voor ‘’Complety Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart’’. Het is een techniek om computers en mensen van elkaar te onderscheiden. Het heeft als doel dat robots geen ongewenste berichten meer achter kunnen laten. Moderne spam-robots kunnen automatisch tekstvelden op uw website invullen en versturen. Een CAPTCHA wordt daarom veel gebruikt in formulieren op een website en bij het schrijven van een reactie onder een artikel. Wanneer u een CAPTCHA gebruikt krijgt u dus geen reclame onder uw blog artikel en wordt uw inbox niet vol gespamt. 

Door met de muis het vinkje aan te zetten wordt er gecontroleerd of u geen robot bent. Indien het systeem twijfelt is het mogelijk dat er een extra controle wordt uitgevoerd. Deze extra controle ziet eruit zoals op de afbeelding.         

Wilt u spam tegen gaan?

Heeft u ook last van spam en wilt u hier graag wat aan doen? dotsolutions helpt u hier graag bij. Wij kunnen u een spamfilter aanbieden die de spamberichten zal weren. Daarnaast kunnen wij voorkomen dat u spamberichten via uw eigen website binnenkrijgt via formulieren, door het inbouwen van een CAPTCHA in uw formulier. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0528 26 95 94 of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag verder.

Andere interessante pagina's

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel