Pagina wordt geladen ...
zoeken

Professioneel webdesign

Wij ontwerpen professionele en veilige websites waar u als gebruiker centraal staat. Door middel van de nieuwste webdesign ontwikkelingen, zorgen wij altijd voor een up-to-date webdesign.

ik wil een professionele website

Met een goed webdesign staat of valt een website. De vormgeving zorgt er onder andere voor dat u herkenbaar bent voor (potentiële) klanten. Naast het uiterlijk van een website, moet de functionaliteit van een webdesign gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoekers. De website kan er wat betreft vormgeving mooi uitzien, maar als de bezoeker er niet mee kan werken of niet kan vinden waar hij naar op zoek is, heeft hij mogelijk al afgehaakt.

Ontwerp in uw huisstijl

Een website is uw online visitekaartje. Door het webdesign uit te voeren in de kleuren van uw huisstijl in combinatie met uw logo, wordt u ook online herkenbaar voor uw klanten. Daarnaast zorgt kleurgebruik ervoor dat belangrijke items uitgelicht worden die hierdoor meer opvallen en mogelijk interessant zijn voor de bezoekers. Binnen enkele seconden bepaalt de klant of de website interessant genoeg voor hem is. 

WebdesignDe functionaliteit van een design

Uitgangspunt van het ontwikkelen van een website begint met de functionaliteit van een design. Vooraf dient nagegaan te worden hoe een bezoeker navigeert binnen de website.

  • Waar staat de menubalk?
  • Waar bevindt zich het bedrijfslogo?
  • Waar worden de producten en-/of diensten weergegeven? Direct op de homepage of elders binnen de website?
  • Hoe kan een bezoeker middels 1 klik contact opnemen?
  • Is er een koppeling met social media zoals Facebook, Twitter of LinkedIn waar de bezoeker direct naartoe wordt verwezen?

Bovenstaande vragen dienen eerst beantwoordt te worden alvorens er kan worden overgegaan op het vormgeven van een goed webdesign.

Gebruiksvriendelijk

Een webdesign wordt ontwikkeld voor de bezoeker van uw website. Daarom proberen wij elk webdesign op een zo gebruiksvriendelijke manier in te richten. Zo kan de bezoeker zo snel mogelijk vinden wat hij zoekt. Daarnaast zorgt een goed webdesign van een webwinkel voor betere verkopen. Overzichtelijke pagina´s en navigatie is van cruciaal belang bij het maken van een goed webdesign. Onderzoek heeft uitgewezen dat een bezoeker van een website binnen 2 seconden bepaalt of een website interessant genoeg is om te blijven plakken. Een webdesign moet een bezoeker dus binnen 2 seconden overtuigen.

Webdesign voor de doelgroep

Ieder mens kijkt met een eigen visie naar een website. Voor u is het interessant om te weten hoe uw doelgroep naar uw website zal kijken. Wat wilt u met uw website bereiken? Welke uitstraling moet de website hebben? Een goede website ontwikkelen begint met het bepalen van de doelgroep tot een artistieke en functionele samensmelting van webelementen in het ontwerp. U heeft kennis over uw doelgroep, wij luisteren naar al uw wensen en informatie en vertalen dat in een passend webdesign.

Een veilige website door middel van een SSL certificaat

Vanaf 2017 is het voor elke website verplicht om in bezit te zijn van een SSL certificaat. Met een SSL certificaat worden persoonsgegevens die worden verzonden via een contactformulier of online bestelling beveiligd, waardoor internet criminelen geen misbruik van deze persoonlijke gegevens kunnen maken. dotsolutions bouwt standaard een SSL certificaat in nieuwe websites, zodat deze voldoen aan de wetgeving omtrent online beveiliging. Is uw website iets ouder? Controleer dan of u al in het bezit bent van dit certificaat. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat uw website aan de veiligheidseisen voldoet. 

Goed foto werk

Ook is goed fotowerk steeds belangrijker in een website. Wanneer u zelf foto's maakt of laat maken, zal dat zijn voordelen hebben in de vindbaarheid van de website maar ook in de kwaliteit. 

Wilt u meer weten?

Dat kan! Neem dan contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Vervolgens verzorgen wij binnen twee werkdagen een offerte op maat.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel