zoeken... contact opnemen
 

5 redenen om nu een website te starten

Ondernemers die nog niet de trotse eigenaar zijn van een website stellen automatisch de volgende wedervraag wanneer ze gevraagd worden waarom ze nog geen website hebben; “Waarom heb ik een website nodig?”. Wij geven 5 redenen waarom je juist nu een website moet hebben.

Contact opnemen


1. Klanten kunnen jouw bedrijf vinden

Misschien wel de meest belangrijke reden; klanten kunnen jouw bedrijf op het internet vinden en daarmee jouw fysieke bedrijf. Immers, als jouw (potentiele) klanten je niet kunnen vinden gaan ze niet alleen naar de concurrent maar het is ook moeilijk om ze alsnog aan jouw bedrijf te binden. De klant is inmiddels al voorzien van het product of de dienst waarnaar hij op zoek was.


2. jouw bedrijf is 24/7 bereikbaar

Jouw bedrijf is door het toepassen van een website 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. De klant kan hierdoor jou benaderen wanneer het hem uitkomt. Let er hierbij wel op dat je in ieder geval een emailadres vermeld hebt op de website waarop de klant jou kan contacteren. Je maakt het helemaal makkelijk voor de klant wanneer jouw website een contactformulier aanbiedt.


3. jouw online visitekaart

Een website kun je gebruiken als online visitekaart. Jouw onderneming en producten en/of diensten profileer je op de diverse pagina’s binnen jouw website om de bezoeker een goed beeld te geven wie je bent en waar je goed in bent!


4. Vergroot je bereik

Wil je buiten de vestigingsplaats jouw doelgroep bereiken dan is een website daar uiterst geschikt voor. Je vergroot jouw bereik aanzienlijk door een website te optimaliseren voor zoekmachines. Gebruik je daarnaast ook Google Analytics dan kun je helemaal jouw content optimaliseren en dusdanig opstellen om de doelgroep aan te spreken.


5. Marketingtool

Je kunt een website, eventueel gekoppeld met Google Ads, gebruiken als marketingtool. Adverteren in magazines en op radio of televisie is erg duur en het is moeilijk te monitoren of de juiste doelgroep bereikt wordt. Online adverteren heb je daarentegen zelf in de hand met het gebruik van Google Ads. Je kunt namelijk zelf bepalen wat bijvoorbeeld jouw dagbudget is. Daarnaast zorgt de mogelijkheid om product- of dienstspecifiek te adverteren ervoor om beter jouw doelgroep te bereiken.

 

Meer informatie over het starten van een website?

Wil je ook een website starten maar ben je er nog niet helemaal uit hoe je gaat beginnen? Wij helpen je hiermee graag. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel ons op 0528 269594 of vul ons contactformulier in op de website.

Bel ons Naar contactformulier

Publiceer datum: 15-10-2019