zoeken... contact opnemen
 

Bereid je alvast voor op Black Friday 2020 

Het aftellen naar Black Friday is begonnen! Oorspronkelijk is het fenomeen Black Friday een Amerikaanse traditie, maar sinds een aantal jaren is deze dag ook populair in Nederland. Black Friday valt altijd net voor de dure decembermaand, daarom is dit een ideaal moment om je sales te verhogen. Vergeet de maandag na Black Friday niet: Cyber Monday. Ook deze dag is perfect om een extra boost te geven aan de sale van jouw bedrijf.

HULP BIJ BLACK FRIDAY


Waarom moet je nu al beginnen met het voorbereiden van Black Friday? 

Vanaf september zie je dat het zoekvolume naar Black Friday in Google stijgt. Dit komt doordat jouw klanten alvast op zoek gaan naar de allerbeste deals online. Door je klanten alvast te laten weten wanneer bepaalde campagnes of kortingen beginnen, stimuleer je ze om een aankoop te gaan doen bij jouw onderneming. Een extra stimulans tot aankoop is vroeg aangeven welke kortingen jouw bezoekers kunnen verwachten én hoelang deze kortingen gaan duren. Steeds meer potentiële- en bestaande klanten zullen wanneer het bijna Black Friday is, gaan plannen welke producten ze bij welke winkel willen aanschaffen. Naast de stijgende zoekvolumes, laten onderzoeken van Google zien dat het coronavirus ook zorgt voor een gemiddelde stijging van 17% in de online aankopen. Dit geeft je nog meer redenen om in te spelen op Black Friday dit jaar.

 

black friday webshop online actie

 

Tips voor Black Friday  

  • Maak een landingspagina op je website om je promoties bekend te maken. 
  • Plaats een save-the-date bericht op al je social media kanalen en kondig de datum ook aan in je nieuwsbrief. 
  • Maak een Google Ads campagne, gefocust op Black Friday met een passend mediabudget zodat je geen kliks en daardoor ook potentiële klanten mist. 
  • Promoot je Black Friday aanbieding of websitepagina op je social media kanalen. Verstuur hierbij ook een e-mail met een link naar deze pagina. 
  • Geef vaste klanten een speciale behandeling door exclusieve mogelijkheden aan te bieden.
 

Marketingpakketten speciaal voor jou samengesteld 

Om je een handje te helpen bij het bedenken van een sterke aanbieding, hebben wij voor jou drie op maat gemaakte marketingpakketten samengesteld. Deze pakketten gaan je helpen om je sales online én fysiek te verhogen. De marketingpakketten zijn ideaal om aan te kondigen dat je aan Black Friday mee doet en om je kortingen of deals sterk te promoten. Kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen en bij je bedrijf, of je nou een B2C of B2B bedrijf bent. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven welk pakket je wilt, welke aanbieding je wilt uitlichten én welk beeldmateriaal wij mogen gebruiken. Daarna zorgen wij ervoor dat jouw pakketten voor Black Friday klaar staan om gebruikt te worden. Je kan kiezen uit de volgende pakketten:

 

Social Media Pakket €245,-

Hierin krijg je een nieuwsbrief afbeelding met tekst, een Facebookpost met afbeelding en tekst, een LinkedInpost met afbeelding en tekst, een Instagrampost met afbeelding en tekst en een Instagram Stories afbeelding. Allen gemaakt in huisstijl.


Website Pakket €99,-

Hierin zit een landingspagina gericht op jouw Black Friday aanbieding. Deze is SEO geoptimaliseerd, conversiegericht, inclusief call-to-actions en afbeeldingen.


Print pakket €99,-

Hierin krijg je een posterontwerp en een flyerontwerp welke beiden op maat gemaakt worden. Deze zijn ontworpen in eigen huisstijl en worden drukklaar aangeleverd.


Alles-in-1-pakket €350,-

Hierin zitten alle bovengenoemde pakketten. Dus het Social Media Pakket, het Website Pakket en het Print Pakket. In plaats van €443,- nu maar €350,-!

black friday marketing pakketten

 

Ja! Ik wil nu een Black Friday marketingpakket 

Wil jij het maximale halen uit jouw Black Friday? Wil je goed voorbereid zijn met één of meerdere van onze marketingpakketten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag met de online en offline voorbereidingen van jouw acties. Mail of bel ons en laten we samen Black Friday rocken! 

Bel ons Mail ons

Publiceer datum: 16-10-2020