zoeken... contact opnemen
Hoe haal je via je website meer klanten binnen?


Zo krijg je meer klanten op je website

Heb je een website, maar krijg je nog niet genoeg leads binnen? Dit is zonde! De website helpt erbij om klanten binnen te halen, maar alleen met een website ben je er nog niet. Wil je weten wat je verder moet doen? Lees onderstaande blog.

Neem contact met ons op

 

Doelgroep

Het is allereerst belangrijk om te weten wie je doelgroep is en hierop in te spelen met je website. Dit kun je bijvoorbeeld doen door bepaalde kleuren, ontwerpen en lettertypen te gebruiken. Elke doelgroep heeft zo zijn eigen benadering nodig. Wanneer je rekening houdt met de doelgroep, is de kans groter dat er meer conversies behaald zullen worden en je dus ook meer klanten zult krijgen.

 

SEO

Richt je website in met behulp van SEO technieken. Wanneer je SEO toepast, wordt je website veel beter online gevonden en is de kans op meer klanten dus ook groter. Hieronder enkele SEO technieken:

  • Een voorbeeld om SEO toe te passen is om relevante zoekwoorden toe te passen op je website. Het is hiervoor handig om uit te zoeken waar (potentiële) klanten op zoeken.
  • Nog een voorbeeld is om nuttige content toe te voegen aan je website. Schrijf bijvoorbeeld teksten waar klanten echt wat aan hebben en houd hierbij altijd je doelgroep in het achterhoofd.
  • De snelheid is ook erg belangrijk. Zorg ervoor dat je website snel is. Wanneer dit niet het geval is, verlies je veel bezoekers en dit natuurlijk erg zonde.
  • Zorg ervoor dat je website responsive is. Dit betekent dat de website goed wordt getoond op allerlei soorten apparaten. Dit is belangrijk, omdat tegenwoordig veel websites op mobieltjes worden bekeken.

SEA

Een andere manier om meer klanten binnen te halen is het toepassen van Google Ads. Hierbij adverteer je in Google en probeer je gericht relevant klanten binnen te halen. Er wordt bij Google Ads gewerkt met specifieke zoekwoorden waardoor de kans groot is dat de juiste bezoekers op je website terechtkomen. dotsolutions helpt je graag verder met Google Ads.

 

sea-seo


Schakel nu dotsolutions in

Wij van dotsolutions zijn een full service internet bureau. Eén van onze diensten is online marketing. Hieronder vallen onder andere de diensten SEO en SEA. Door middel van deze online marketing toe te passen, proberen wij online succes te halen voor jouw website. Zou je graag meer klanten willen hebben en lukt dit maar niet? Schakel dan de hulp van dotsolutions in en wij zullen je graag helpen.

 

Wil je nu contact met ons opnemen? Dat kan via het contactformulier of via de onderstaande knoppen.

bel ons  stuur een mail

 

Publiceer datum: 13-03-2019