zoeken... contact opnemen
 

dotsolutions neemt How & Knower over, het beste opleidingsinstituut van Nederland

Het recente gefailleerde marketingbureau How & Knower uit Groningen is overgenomen door de online marketingspecialist uit Hoogeveen: dotsolutions. Het bedrijf How & Knower uit Groningen is een marketingbureau dat bedrijven en organisaties uit heel Nederland traint en deze hierbij ondersteunt op het gebied van online marketing. Voorbeelden van bedrijven en opleidingsinstituten die al gebruik maken van de kennis en kunde van How & Knower zijn bijvoorbeeld Achmea, Rabobank, KWF en NDC Mediagroep. In de Emerce 100 eindigde How & Knower in 2017, 2018 en 2019 steevast hoog en werd het bureau verkozen tot het beste opleidingsinstituut van Nederland.

 

Opleidingsinstituut voor online marketing

Als nieuwe eigenaar zal dotsolutions de opleidingsactiviteiten van How & Knower overnemen. De naam van het bedrijf blijft voorlopig nog gewoon bestaan. Het kantoor van How & Knower zal in Groningen gevestigd blijven en van daaruit heel Nederland blijven voorzien van opleidingen op het gebied van online marketing. Wij zijn van mening dat het opleidingsinstituut een prachtige aanvulling is op onze huidige online marketing. Dit doordat veel klanten al vragen om extra ondersteuning op het gebied van online marketing, vooral om hun medewerkers het vak online marketing te leren.
 

Over ons

Al een aantal jaren zijn wij bezig in de ontwikkeling van online marketing en daarvoor hebben wij ook alle nodige kennis in huis gehaald. Voor ons is niet alleen elke internetcode de basis, maar ook alle online marketingtools, zoals Google Ads en Google Analytics, Facebook, LinkedIn, Mailchimp en Instagram. Wij hebben 16 specialisten in huis, die met name het MKB bedienen.
 

groningen-how-and-knower-overname-dotsolutions-onlinemarketing


How & Knower

Het bedrijf How & Knower werkt samen met meer dan 40 freelance specialisten op het gebied van online marketing, zoals Google Ads-, Facebook-, en Wordpress-specialisten. In de komende periode zullen wij nog meer freelance specialisten aan ons binden en deze van opdrachten voorzien. Wij gaan hierbij niet alleen de langlopende trajecten doen, maar ook de kortere trajecten, waarbij bedrijven hun medewerkers kunnen laten bijspijkeren op het gebied van online marketing.
 

Toekomst

Als doel hebben wij om in de toekomst het bedrijf How & Knower als zelfstandig opleidingsinstituut te laten groeien, waarin ook samengewerkt zal worden met MBO- en HBO-opleidingen die gestart zijn met e-commerce opleidingen. Bij deze opleidingen gaat het vooral om studenten die het vak moeten leren om straks in dit vak werkzaam te kunnen zijn en hierbij genoeg kennis hebben voor werk in de online wereld. De opleiding binnen bedrijven zal vooral gericht zijn op het beter maken van bestaande medewerkers en om hierbij ook rendement uit online diensten te halen.
 

online-marketing-google-digitale-werkplaats


Specialisten en bedrijven

Hiervoor zijn wij op zoek naar zelfstandige specialisten die cursussen, opleidingen en projecten bij bedrijven willen gaan verzorgen. Hierbij kan je denken aan specialisten die kennis hebben Google Ads, Google Analytics, Wordpress, Facebook, Instagram, LinkedIn, Mailchimp of andere nieuwsbriefsystemen. Tevens kunnen bedrijven die hun personeel of team willen opleiden een training op maat laten ontwikkelen.
 

Kansen richting het buitenland

Binnen Nederland haalt 30% van de bedrijven hun bruto-inkomen uit het buitenland. Nog maar weinig bedrijven zetten hiervoor online middelen in, terwijl hiervoor juist heel veel mogelijkheden zijn. Wij willen hierin ook een rol gaan spelen, en de marketeers of salesprofessionals van deze bedrijven helpen en scholen, zodat zij ook online rendement zullen gaan halen.

How & Knower zal blijven werken vanuit een nieuwe locatie in Groningen: Wismarweg 26.

Publiceer datum: 20-11-2019