zoeken... contact opnemen
 

Hulp nodig met e-commerce?

Als internet- en online marketingbureau helpen wij organisaties graag om een webshop te bouwen en te laten groeien. Wat precies de voordelen zijn om een marketingbureau in te huren? Dat lees je in deze blog. 

Kunnen wij je helpen?

 

Wij kunnen jou helpen met e-commerce

Een webwinkel starten wordt vaak onderschat. Er komt veel bij kijken zoals het ontwerp, de marketing, de bezorging, de klantenservice enzovoort. Wij helpen je hier graag mee op weg. Bovendien zul je als webshopeigenaar moeten weten hoe alles werkt en kennis moeten hebben van het contentmanagementsysteem. Zo kun je uiteindelijk ook zelf producten toevoegen en aanpassingen doen. Wil je graag leren hoe je om moet gaan met een CMS systeem? Wij leren je het in een van onze trainingen. 

 

Voordelen om je marketing uit te besteden 

Een groot voordeel van het uitbesteden van je marketing, is dat wij alle trends en ontwikkelingen volgen. Wij hebben de kennis en kunde om een webshop te bouwen die goed functioneert. Een goed werkende webshop is één ding. Marketing mag daar niet bij vergeten worden. Marketing is namelijk een bindende factor. Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Onze marketeers zorgen ervoor dat de webshop SEO technisch goed in elkaar zit.
  • Onze Google Ads specialisten zorgen dat je goed vindbaar bent. Om vindbaar te zijn heeft Google wel tijd nodig om gegevens te indexeren. 
  • Voor de webshop hebben we een fotografe ter beschikking. Zo kunnen we passende foto's maken. 

 

 

Voordelen webshop

In een van onze vorige blogs hebben we de voordelen van een webshop op een rij gezet. Een aantal voordelen zijn dat een webshop makkelijk en betaalbaar is en dat je doelgroep lekker kan shoppen zonder moeite. Verder is het, zoals we eerder hebben verteld, niet moeilijk om een webshop te starten. Er zijn wel een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Je zult moeten nadenken over de producten die je in je webshop wilt, wat je met je webshop wilt bereiken en of een keurmerk bij je webshop past. Lees hier wat je nog meer moet weten voor je een webshop laat bouwen. 

 

Wij helpen je graag

Ben je op zoek naar een webshop voor relatief lage kosten en een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem? Wij hebben het in huis. Onze developers helpen je graag bij de bouw van je eigen webshop.  

Bel ons op 0528 269594 of vul ons contactformulier in op de website.

 

Bel ons Naar contactformulier

 

Auteur:
Caitlin - Online Marketeer

Publiceer datum: 16-06-2020