zoeken... contact opnemen
 

de overname van AppMKB

dotsolutions heeft met ingang van 1 december 2019, app-ontwikkelaar AppMKB uit Zwolle overgenomen. AppMKB bestaat sinds 2015 en bedient klanten als RTL 7, DAF, Makro, de Librije, Jamie Oliver Restaurant, Ambulance Amsterdam en tal van MKB bedrijven. Mike de Goede heeft aan de wieg gestaan van AppMKB en ondersteunt dotsolutions de komende tijd. De naam AppMKB blijft bestaan, evenals de scherpe prijs.

 

Verbeterde expertise

"Voor ons is hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.", vertelt Jan Leijssenaar, algemeen directeur van dotsolutions. "Al geruime tijd wilden wij deze expertise toevoegen aan onze bestaande activiteiten. Het past uitstekend bij onze specialisaties op het gebied van online marketing, websites en webshops. We kunnen onze bestaande klanten hierdoor nog breder bedienen en zien ook veel mogelijkheden om ons klantenbestand uit te breiden."

 

Toegevoegde waarde

Voor sommige bedrijven volstaat een website en die specialisatie heeft dotsolutions al jaren in huis. Een app kan voor veel branches echter een uitstekend middel zijn voor communicatie en verkoop. "We denken bijvoorbeeld aan horeca, recreatieparken, zorg, sportclubs, ondernemersverenigingen en retail, maar ook bedrijven die regelmatig nieuw personeel moeten inwerken. Dat is uitstekend te organiseren met een inwerk-app. Daarmee vindt iedereen de juiste informatie op één plek, die mobiel te bereiken is. Voor winkels is een app ideaal voor spaaracties, terwijl branches als horeca, recreatie en toerisme een app goed kunnen gebruiken voor boekingen en een actueel activiteitenoverzicht."

 

Het succes van AppMKB

AppMKB bestaat sinds 2015 en was al snel succesvol. Leijssenaar: "Voor een start-up als AppMKB is het een knappe prestatie om in een paar jaar tijd zo’n 150 klanten in heel Nederland aan zich te binden. Hij heeft een concept ontwikkeld dat werkt en waarmee we veel bedrijven kunnen helpen. Met de overname van AppMKB hebben we niet alleen de kennis in huis gehaald om apps te ontwikkelen, maar ook de uitstekende reputatie die Mike de Goede heeft opgebouwd bij Apple, dat de strengste eisen hanteert."

 

AppStore en Google Play

Mike de Goede: "Er staan inmiddels zoveel door ons ontwikkelde apps in de AppStore, dat Apple mijn werk vertrouwt. Het is dus geen enkel probleem om een nieuwe app goedgekeurd te krijgen voor de AppStore, maar ook voor Google Play. Dat ik apps heb ontwikkeld voor beursgenoteerde bedrijven en veel goede reviews heb ontvangen, heeft bijgedragen aan de groei van AppMKB."

 

Basismodule of maatwerk

AppMKB werkt met een basismodule en elke app kan daarnaast op maat doorontwikkeld worden op basis van specifieke wensen. De apps worden aangeboden vanaf 895,00 euro en dotsolutions is nu één van de weinige ontwikkelaars die apps in pakketten kunnen aanbieden. In het Noorden van Nederland is dotsolutions bovendien de enige specialist in app-ontwikkeling.

 

Meer informatie over het laten ontwikkelen van een eigen app is te vinden op www.appmkb.nl

Publiceer datum: 18-12-2019