zoeken... contact opnemen
 

Verover de wereld met e-commerce –
het programma Stairs2Trade
 

Online en internationale strategie in Stairs2Trade

Heb je als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf internationale ambities? Dan kon je deelnemen aan het exclusieve programma Stairs2Trade. In dit programma leer je meer over online strategie om een internationale markt te veroveren.

 

bijeenkomsten om tot jouw online strategie te komen

Als je naar iets op zoek bent geeft Google je vaak het antwoord. Toch hebben veel bedrijven bij hun eigen website geen strategie. Terwijl digitalisering en e-commerce in snel tempo toenemen. In het Stairs2Trade programma krijg je in 4 bijeenkomsten antwoord op hoe je de wereld kan veroveren met e-commerce. In deze 4 bijeenkomsten komen o.a. de volgende thema’s aan bod:

  • Internationale website/webshop
  • Website als marketing tool
  • Resultaten van Ads-campagnes
  • Keuze doelgroepen: B2B en/of B2C
  • Gebruik van internationale verkoopplatforms als eBay, Amazon en Alibaba.

Het programma wordt gefaciliteerd door dotsolutions, Ikbendrentsondernemer.nl, Kennispoort Regio Zwolle, Topcentrum E-commerce, en Webba.
 

Voor wie is het programma?

Voor 10 ambitieuze mkb’ers met buitenlandse groeiambities, die antwoord willen krijgen op hun vragen over hoe ze met e-commerce de wereld kunnen veroveren.

Programmaonderdelen

Individuele coaching: Door Han Smidt op het gebied van Internationale Handel. En door Jan Leijssenaar van dotsolutions of Edwin Geld van Webba op het gebied van e-commerce.

 

Gezamenlijke bijeenkomsten

De inhoud van de gezamenlijke bijeenkomsten wordt afgestemd op de vraagstukken die voortkomen uit de intakes. Dit wordt gecombineerd met een resultaatgerichte aanpak: interactief, leren van elkaar, ervaringen delen en reflecteren. Centraal staan thema’s die belangrijk zijn bij internationaal ondernemen. Tussen de plenaire bijeenkomsten door vinden individuele gesprekken plaats. De avonden zijn een combinatie van theorie, praktijk en veel interactie.


De coaches

Jan Leijssenaar – dotsolutions

Han Smidt – Kennispoort & IBDO

Edwin Gels - Webba

 


Initiatiefnemers:


 


 


 


 

Publiceer datum: 09-10-2019