zoeken... contact opnemen
webshop laten maken

Webshop laten maken

Professionele webshop laten maken

Bij dotsolutions kun je een webshop laten maken die bij jou past. Aangezien (potentiële) klanten via jouw webshop kennismaken met jouw bedrijf, is het belangrijk dat ze een goede indruk van je krijgen. Hierbij spelen verschillende zaken een rol, zoals snelheid van de webshop, mooie huisstijl en gebruiksvriendelijkheid. Onze specialisten bouwen een webshop in jouw huisstijl, die past bij jouw wensen. Lees verder over onze werkwijze of neem direct contact met ons op.

Contact opnemen

 

Mobiel- en gebruiksvriendelijk 

Wij maken webshops die zowel op de computer als op mobiele apparaten (mobiele telefoons en tablets) goed zichtbaar zijn. De webshop is zeer gebruiksvriendelijk voor jouw klanten, maar ook voor jou als beheerder. Afhankelijk van de behoefte bepalen we welk systeem en welke programmeertaal we gaan inzetten. Zo kan het zijn dat jouw webshop wordt gebouwd in het Content Management Systeem (CMS) Wordpress of onze eigen dotcontent. Deze systemen zijn gemakkelijk te beheren. Veel aanpassingen kun je dus zelf doen, zonder onze hulp. 

 

Webshop op maat gemaakt

Je online identiteit is belangrijk. Wij zorgen er daarom voor dat jouw huisstijl goed wordt doorgevoerd in je nieuwe webshop. Daarnaast vinden wij het belangrijk om jouw wensen omtrent het design en de functionaliteiten door te voeren in de nieuwe webshop. Jouw wensen zijn de basis van de webshop. 

 

Complete webshop

Wij leveren de webshop in principe leeg op. Deze staat dan in de zogenaamde testomgeving, waar jij de webshop kunt vullen alvorens deze online gaat. Wil je echter dat wij deze vullen en kun jij de content aanleveren? Dan kunnen wij de webshop ook compleet afleveren. Hiervoor worden wel extra kosten berekend. Op die manier hoef je zelf geen tijd vrij te maken voor het vullen van de webshop en kan deze na de oplevering dus meteen live!

 

Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek

Wij gaan allereerst met jou in gesprek om te kijken naar jouw wensen en naar wat wij voor je kunnen betekenen. 

Afstemmingsfase

Na het kennismakingsgesprek gaan onze vormgevers bezig met het ontwerpen van de webshop. Dit is een wisselwerking. In deze fase zal er digitaal of fysiek overleg plaatsvinden. Jij hebt hierbij de mogelijkheid om feedback te geven over het ontwerp. Wij gaan pas verder met bouwen wanneer jij akkoord hebt gegeven. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je kunt verwachten.

Bouwfase

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, maken wij een hostingpakket en testomgeving aan. Hierin gaan de programmeurs bouwen. Zodra dit is afgerond, krijg je van ons een link naar jouw webshop in testomgeving. Dit is voor jou weer de mogelijkheid om feedback te geven.  

Opleveringsfase

Ben je akkoord met de ontwikkelde webshop? Dan is het tijd voor het opleveren. Wij bieden jou de webshop in testomgeving aan, zodat jij deze kunt vullen. Wanneer je de producten en verdere content hebt toegevoegd, zetten wij de webshop live. Heb je zelf geen tijd om de website te vullen, maar heb je wel de content klaar liggen? Dan kunnen wij deze taak ook van je overnemen. 

 

Service

Als je nog niet eerder een webshop hebt gehad kan het best wennen zijn om deze te beheren. Gelukkig bieden wij jou gratis een CMS-training aan en krijg je twee uur gratis advies van ons. Zo helpen we jou op weg, ook na de oplevering van jouw webshop! 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je een nieuwe webshop laten maken door dotsolutions? Je kan contact met ons opnemen via ons contactformulier, mail én telefoon. Wij gaan vervolgens met je in gesprek om jouw wensen te bespreken en te bekijken hoe we de nieuwe webshop kunnen inzetten. Twijfel je nog en heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je graag verder en hopen op een mooie samenwerking! 

Naar contactformulier Contact opnemen