Pagina wordt geladen ...
zoeken

dotcontent - Zelf jouw website beheren

Het beheer van een website kost veel tijd, geld en kennis. Daarom ontwikkelden wij ons eigen gebruiksvriendelijke website beheer systeem (CMS) genaamd dotcontent.

contact opnemen

dotcontent: uitgebreid, gebruiksvriendelijk en eenvoudig

dotcontent is een uitgebreid, gebruiksvriendelijk en eenvoudig cms-systeem. Het stelt je in staat onbeperkt binnen no-time jouw website zelf te beheren tegen geringe kosten. Ook de minder gevorderde gebruiker kan snel omgaan met het dotcontent CMS pakket. Enige kennis van een tekstverwerkingspakket is voldoende. Ons website beheer systeem blinkt uit in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

Uitgangspunt voor het dotcontent CMS is dat iedereen met basiskennis van computers een website zelf moet kunnen beheren en bewerken. Bij het bouwen van een internet site kan het beheer systeem worden ingebouwd. Implementatie in reeds bestaande websites en webwinkels behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Wat is een CMS?

CMS is de afkorting voor Content Management Systeem, oftewel (website) beheer systeem. Hiermee kun je zelf eenvoudig jouw website beheren. Bijvoorbeeld:

  • Menu items aanpassen, toevoegen en verwijderen
  • Pagina's aanmaken en content plaatsen
  • Landingspagina's aanmaken
  • Afbeeldingen en documenten beheren
  • Nieuwsberichten plaatsen

Meer weten over ons CMS dotcontent?

Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0528 26 95 94 of stuur ons een e-mail op info@dotsolutions.nl. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten.

direct contact opnemen

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel