Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website bouw

Met een alleen goed webdesign bent u er niet. Als professionele website bouwer voor het MKB bouwen wij een website middels de nieuwste technieken, te weten XHTML, CSS en ASP.NET. dotsolutions is gerenommeerd website bouwer uit Hoogeveen, Drenthe. Wij bouwen professionele websites die scoren!

ik wil een professionele website

Zoekmachine vriendelijke website bouwer

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de officiële richtlijnen zorgen wij ervoor dat uw website uitstekend geschikt is voor zoekmachines. Kiest u voor ons als website bouwer, dan zal uw website website bouw uitstekend scoren in zoekmachines. Daarnaast kunnen we middels de door ons opgebouwde expertise uw website blijvend optimaliseren voor het hoogste zoekmachine resultaat.

Gebruikersvriendelijke website bouw

Deze nieuwste website bouw technieken zorgen ervoor dat uw website snel laadt, goed geïndexeerd wordt door zoekmachines en erg gebruiksvriendelijk is. Daarnaast maakt dit de website toegankelijk voor alle gebruikersgroepen, denk hierbij aan mobiele gebruikers of bezoekers met een visuele beperking. De website zal hierdoor eveneens printer vriendelijk zijn.

Wij adviseren u bij het plaatsen van de website-inhoud en , indien van toepassing, helpen wij u om zelf uw website te beheren middels het CMS. Speciaal voor het internet ontwikkelen wij tevens aanvullende web applicaties, voor bijvoorbeeld koppelingen naar uw boekhouding.

Website bouw technieken

Voor de bouw van uw website maken wij gebruik van Microsoft .NET technieken in combinatie met de laatste XHTML standaarden. Daarnaast kan er voor dynamiek in uw website Adobe Flash worden toegevoegd. Hiermee kunnen er bewegende afbeeldingen, video's en geluiden in uw site worden gebouwd.

Webrichtlijnen voor de overheid

Alle webapplicaties welke door dotsolutions aan gemeenten en andere overheidsinstanties worden/zijn opgeleverd, voldoen aan de webrichtlijnen welke gelden voor websites van de overheid. Deze richtlijnen zijn opgesteld om de vindbaarheid en toegankelijkheid van overheidsinformatie te verbeteren. Zo worden websites en applicaties op een dergelijke wijze op het internet gepresenteerd dat deze eenvoudig toegankelijk is middels tablet of smartphone en voor mensen met een visuele beperking.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel