Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website bouw

Met alleen een goed webdesign ben je er niet. Als professionele website bouwer voor het MKB bouwen wij een website middels de nieuwste technieken, te weten XHTML, CSS en ASP.NET. dotsolutions is gerenommeerd website bouwer uit Hoogeveen, Drenthe. Wij bouwen professionele websites die scoren!

ik wil een professionele website

Zoekmachine vriendelijke website bouwer

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de officiële richtlijnen zorgen wij ervoor dat jouw website uitstekend geschikt is voor zoekmachines. Kies je voor ons als website bouwer, dan zal jouw website uitstekend scoren in zoekmachines. Daarnaast kunnen we middels de door ons opgebouwde expertise jouw website blijvend optimaliseren voor het hoogste zoekmachine resultaat.

Gebruikersvriendelijke website bouw

De nieuwste website bouw technieken zorgen ervoor dat jouw website snel laadt, goed geïndexeerd wordt door zoekmachines en erg gebruiksvriendelijk is. Daarnaast maakt dit de website toegankelijk voor alle gebruikersgroepen, denk hierbij aan mobiele gebruikers of bezoekers met een visuele beperking. De website zal hierdoor eveneens printer vriendelijk zijn.

Wij adviseren je bij het plaatsen van de website-inhoud en , indien van toepassing, helpen wij je om zelf jouw website te beheren middels het CMS. Speciaal voor het internet ontwikkelen wij tevens aanvullende web applicaties, voor bijvoorbeeld koppelingen naar jouw boekhouding.

Website bouw technieken

Voor de bouw van jouw website maken wij gebruik van Microsoft .NET technieken in combinatie met de laatste XHTML standaarden. Daarnaast kan er voor dynamiek in jouw website Adobe Flash worden toegevoegd. Hiermee kunnen er bewegende afbeeldingen, video's en geluiden in jouw site worden gebouwd.

Webrichtlijnen voor de overheid

Alle webapplicaties welke door dotsolutions aan gemeenten en andere overheidsinstanties worden/zijn opgeleverd, voldoen aan de webrichtlijnen welke gelden voor websites van de overheid. Deze richtlijnen zijn opgesteld om de vindbaarheid en toegankelijkheid van overheidsinformatie te verbeteren. Zo worden websites en applicaties op een dergelijke wijze op het internet gepresenteerd dat deze eenvoudig toegankelijk is middels tablet of smartphone en voor mensen met een visuele beperking.

Website bouw bij dotsolutions

Geïnteresserd geworden na dit artikel of wil je meer informatie? Je kunt ons bellen op 0528 26 95 94 of een mail sturen op info@dotsolutions.nl. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op

 

 

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel