zoeken... contact opnemen
website bouw

Een website laten bouwen, welk pakket past bij mij? 

Door middel van een intakegesprek bespreken wij met jou de wensen en behoeften van je nieuwe website. Uit dit gesprek kunnen we samen een pakket uitkiezen die het beste bij jou past. Deze pakketten zijn dotstart, dotplus en dotpro. Daarnaast bieden wij ook websites in Wordpress aan of we maken een website/webshop volledig op maat. Hiervoor kun je ons apart contacten.
 

Intakegesprek inplannen websitepakketten


Waarom een professionele website laten bouwen?

Met alleen een goed webdesign ben je er niet. Als professionele website bouwer voor het MKB bouwen wij een website met behulp van de nieuwste technieken, namelijk XHTML, CSS en ASP.NET. dotsolutions is een gerenommeerd website bouwer uit Hoogeveen, Drenthe. Wij bouwen professionele websites die zorgen voor resultaat!
 

Zoekmachinevriendelijke website

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de officiële richtlijnen zorgen wij ervoor dat jouw website geschikt is voor zoekmachines. Kies je voor ons als website bouwer, dan zal jouw website uitstekend scoren in zoekmachines. 
 

Gebruiksvriendelijke website

De nieuwste website bouw technieken zorgen ervoor dat jouw website snel laadt, goed geïndexeerd wordt door zoekmachines en erg gebruiksvriendelijk is. Daarnaast maakt dit de website toegankelijk voor alle gebruikersgroepen. Denk hierbij aan mobiele gebruikers of bezoekers met een visuele beperking. De website zal hierdoor eveneens printervriendelijk zijn.

Wij adviseren je bij het plaatsen van de website-inhoud en, indien van toepassing, helpen wij je om zelf jouw website te beheren middels het CMS. Speciaal voor het internet ontwikkelen wij tevens aanvullende webapplicaties, bijvoorbeeld koppelingen naar jouw boekhouding.

Webrichtlijnen voor de overheid

Alle webapplicaties welke door dotsolutions aan gemeenten en andere overheidsinstanties worden/zijn opgeleverd, voldoen aan de webrichtlijnen die gelden voor websites van de overheid. Deze richtlijnen zijn opgesteld om de vindbaarheid en toegankelijkheid van overheidsinformatie te verbeteren. Zo worden websites en applicaties op een dergelijke wijze op het internet gepresenteerd dat deze eenvoudig toegankelijk is middels tablet of smartphone en voor mensen met een visuele beperking.
 

Website technieken

Voor de bouw van jouw website maken wij gebruik van Microsoft .NET technieken in combinatie met de laatste XHTML standaarden. Daarnaast kan er voor dynamiek in jouw website Adobe Flash worden toegevoegd. Hiermee kunnen er bewegende afbeeldingen, video's en geluiden in jouw site worden gebouwd.

 

 

website-bouw-dotsolutions

 

Een website laten bouwen

Wil jij door ons je website laten maken? Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Je kunt ons bellen op 0528 26 95 94 of een mail sturen op info@dotsolutions.nl. Natuurlijk kun je ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

contact opnemen