zoeken... contact opnemen
website design

Professioneel webdesign

Met een goed webdesign staat of valt een website. De vormgeving zorgt er onder andere voor dat je herkenbaar bent voor (potentiële) klanten. Naast het uiterlijk van een website, moet de functionaliteit van een webdesign gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoekers. De website kan er wat betreft vormgeving mooi uitzien, maar als de bezoeker er niet mee kan werken of niet kan vinden waar hij naar op zoek is, heeft hij mogelijk al afgehaakt.

ik wil een professionele website!

 

Ontwerp in jouw huisstijl

Een website is jouw online visitekaartje. Door het webdesign uit te voeren in de kleuren van jouw huisstijl in combinatie met jouw logo, wordt je ook online herkenbaar voor jouw klanten. Daarnaast zorgt kleurgebruik ervoor dat belangrijke items uitgelicht worden die hierdoor meer opvallen en mogelijk interessant zijn voor de bezoekers. Binnen enkele seconden bepaalt de klant of de website interessant genoeg voor hem is. 

 

De functionaliteit van een design

Uitgangspunt van het ontwikkelen van een website begint met de functionaliteit van een design. Vooraf dient nagegaan te worden hoe een bezoeker navigeert binnen de website.

  • Waar staat de menubalk?
  • Waar bevindt zich het bedrijfslogo?
  • Waar worden de producten en-/of diensten weergegeven? Direct op de homepage of elders binnen de website?
  • Hoe kan een bezoeker middels 1 klik contact opnemen?
  • Is er een koppeling met social media zoals FacebookTwitter of LinkedIn waar de bezoeker direct naartoe wordt verwezen?

Bovenstaande vragen dienen eerst beantwoord te worden alvorens er kan worden overgegaan op het vormgeven van een goed webdesign.

 

Gebruiksvriendelijk

Een webdesign wordt ontwikkeld voor de bezoeker van jouw website. Daarom proberen wij elk webdesign op een zo gebruiksvriendelijke manier in te richten. Zo kan de bezoeker zo snel mogelijk vinden wat hij zoekt. Daarnaast zorgt een goed webdesign van een webwinkel voor betere verkopen. Overzichtelijke pagina´s en navigatie is van cruciaal belang bij het maken van een goed webdesign. Onderzoek heeft uitgewezen dat een bezoeker van een website binnen 2 seconden bepaalt of een website interessant genoeg is om te blijven plakken. Een webdesign moet een bezoeker dus binnen 2 seconden overtuigen.

website maken

webdesign

 

Webdesign voor de doelgroep

Ieder mens kijkt met een eigen visie naar een website. Voor jou is het interessant om te weten hoe je doelgroep naar jouw website zal kijken. Wat wil je met jouw website bereiken? Welke uitstraling moet de website hebben? Een goede website ontwikkelen begint met het bepalen van de doelgroep tot een artistieke en functionele samensmelting van webelementen in het ontwerp. Je hebt kennis over jouw doelgroep, wij luisteren naar al jouw wensen en informatie en vertalen dat in een passend webdesign.

 

Een veilige website door middel van een SSL certificaat

Vanaf 2017 is het voor elke website verplicht om in bezit te zijn van een SSL certificaat. Met een SSL certificaat worden persoonsgegevens die worden verzonden via een contactformulier of online bestelling beveiligd, waardoor internet criminelen geen misbruik van deze persoonlijke gegevens kunnen maken. dotsolutions bouwt standaard een SSL certificaat in een nieuwe website, zodat deze voldoet aan de wetgeving omtrent online beveiliging. Is jouw website iets ouder? Controleer dan of je al in het bezit bent van dit certificaat. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat jouw website aan de veiligheidseisen voldoet. 

 

Goed foto werk

Ook is goed fotowerk steeds belangrijker in een website. Wanneer je zelf foto's maakt of laat maken, zal dat zijn voordelen hebben in de vindbaarheid van de website maar ook in de kwaliteit. 


Wil je meer weten?

Dat kan! Neem dan contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en wat wij hierin voor je kunnen betekenen. Vervolgens verzorgen wij binnen twee werkdagen een offerte op maat.

contact opnemen