zoeken... contact opnemen
website laten maken

Website laten maken

Jouw online visitekaartje op maat gemaakt! 

 

Goedkope website laten maken

Bij dotsolutions geven we jouw online vindbaarheid een boost en creëren we jouw online visitekaartje. Op je website vindt vaak het eerste contactmoment met de klant plaats. Het is daarom belangrijk dat deze website uitstraalt wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij de klant aanbiedt. Op basis van jouw voorkeuren bouwen wij jouw website op maat. Door onze jarenlange ervaring en door ons ruime portfolio kunnen wij de website maken die bij jou past voor een goede prijs. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website zo snel mogelijk live gaat. Lees verder over onze werkwijze of neem direct contact met ons op.

contact opnemen

 

Jouw online vindbaarheid

Met een eigen website zorg je ervoor dat (potentiële) klanten jouw bedrijf online kunnen vinden. Wij zorgen ervoor dat jouw website zowel op de computer als op mobiele apparaten (mobiele telefoon en tablet) goed zichtbaar is. Onze developers zijn expert in het creëren van een responsive design. Om je (potentiële) klanten naar jouw website te krijgen is je online vindbaarheid belangrijk. Wij zorgen er daarom voor dat je website SEO vriendelijk is. Dit betekent dat de website goed vindbaar is in zoekmachines als Google en Bing. Wij bieden SEO-optimalisatie aan als extra online marketingdienst. 

 

Webdesign op maat gemaakt

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je met je website te onderscheiden van je concurrenten. Een eigen huisstijl is daarom belangrijk. Onze ervaren vormgevers helpen jou met het creëren van een website op maat, die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Wij vinden belevenis belangrijk en gebruiken daarom beelden op de website. Hiervoor maken we gebruik van onze beeldbank met goede, kwalitatieve afbeeldingen. Mocht je zelf professioneel beeldmateriaal hebben, dan heeft dat natuurlijk de voorkeur. Past de nieuwe huisstijl van de website helemaal bij jouw bedrijf en wil je ook een nieuw bijpassend logo? Wij kunnen een op maat gemaakt logo voor jou ontwerpen. 

 

Complete website

Wij leveren je website niet helemaal leeg aan. Tot zes pagina’s vullen wij alvast voor je. Dit gaat in samenwerking met jou, aangezien jij expert bent op jouw gebied. Het is dus belangrijk dat je hiervoor input en content aanlevert. Mocht je meer pagina’s gevuld willen hebben of wil je dat de content ook SEO vriendelijk is? Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor rekenen we wel extra uren. Wij zorgen er dan voor dat de pagina’s door zoekmachines als Google geïndexeerd kunnen worden. Jouw (potentiële) klant komt vervolgens via een zoekopdracht in Google op jouw website terecht!  

 

Uitgebreide functies

Wil jij een complexere website met specifieke functies als een YouTube-, taal- of bijvoorbeeld een iDeal betaalmethode? Dat is allemaal mogelijk. Voor deze uitbreidingen hanteren we scherpe tarieven. Neem contact met ons op voor een overzicht van de kosten en om jouw wensen met ons te bespreken.

 

Samenwerking met jou 

Wij zijn expert in het bouwen van websites, maar kunnen jouw website niet maken zonder contact met jou als klant. Jouw wensen zijn namelijk de basis van de website. Tijdens het ontwerp- en bouwproces onderhouden wij daarom goed contact met jou. Wij werken met feedbackmomenten waarbij jij kunt aangeven of je tevreden bent met het ontwerp. Nadat jij akkoord hebt gegeven beginnen wij pas aan de bouw van de website. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je kunt verwachten. Dit geldt ook voor het eindresultaat van de website. Wij zetten deze pas live als jij tevreden bent. 

 

Webhosting bij dotsolutions

dotsolutions verzorgt de hosting van jouw website. Dat wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat jouw website 24 uur per dag beschikbaar is op een webserver. Wij bieden hiervoor verschillende hostingpakketten aan, variërend in het aantal GB schijfruimte en dataruimte. Hoeveel schijfruimte er nodig is hangt af van het aantal pagina’s met tekst en afbeeldingen. Dataruimte heeft te maken met de hoeveelheid bezoekers die de website op één moment aankan. Heb je veel bezoekers, bijvoorbeeld bij een actie of aanbieding, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de website niet plat gaat. Bekijk onze hostingpakketten. 

 

Service

Een nieuwe website is wennen. Door ons gebruiksvriendelijke Content Managementsystemen (CMS) Wordpress en dotcontent is het voor jou mogelijk om veel aanpassingen in de website zelf te doen. Wij begrijpen echter ook dat het tijd kost om er handigheid in te krijgen. Tevens moeten sommige aanpassingen door ons worden gedaan. Wij blijven daarom altijd op de achtergrond aanwezig voor vragen en hulp. Wij bieden standaard gratis twee uur advies aan plus een CMS-training om je op weg te helpen! 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je een nieuwe website laten maken door dotsolutions? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij gaan dan met jou in gesprek om te bekijken waar jouw online kansen liggen en hoe we de nieuwe website kunnen inzetten. Weet je nog niet zeker of je een nieuwe professionele website wilt laten maken? Of heb je nog andere gerelateerde vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je graag verder en zien een mooie samenwerking tegemoet!

contact opnemen Naar contactformulier