Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website laten maken in Meppel

U heeft geen zin om avondenlang zelf aan uw website te sleutelen.

Daarom heeft u de knoop doorgehakt en gaat u een website laten maken voor uw bedrijf in Meppel. U heeft vervolgens gezocht op “website laten maken Meppel” en bent erachter gekomen dat er verschillende bedrijven zin waar u een website kunt laten maken. Een website laten maken is wel duurder dan zelf bouwen, maar u heeft er dan ook verder geen gedoe aan. Bovendien kunnen professionele webdesigners waarschijnlijk veel meer voor elkaar krijgen dan u, simpelweg omdat het hun werk is om websites te bouwen. Stel dat u een ontwikkelaar in de regio Meppel heeft gevonden, waar moet u dan in elk geval op letten?

Belangrijk is dat het bedrijf waarbij u uw website laat bouwen, wat de doelgroep van uw bedrijf is. Dit is belangrijk zodat het bedrijf dit in het design kan meenemen.

Website laten maken in Meppel

Mobiele mogelijkheden

In een samenleving waar men steeds meer op mobiele telefoons en tablets doet, dient u als bedrijf ook rekening te houden met mobiel internet. Vandaag de dag bezoeken meer dan 30% van de mensen websites vanaf hun smartphone of tablet. Als u als organisatie een website ontwikkelt die niet compatibel is met mobiele apparaten, ondervindt u hier ongetwijfeld de gevolgen van. In april 2015 heeft Google zelfs aangekondigd niet mobiele websites meer te laten zien in de mobiele zoekmachines. De kans bestaat dat u een structureel deel van uw bezoekers misloopt als u geen responsive webdesign laat ontwikkelen. Zorg er daarom voor dat u een partij in Meppel kiest die ervaring heeft met responsive webdesign en een website voor u ontwikkelt die past binnen de huidige trend en wensen van gebruikers.

Ook als u een bedrijf in meppel of omstreken heeft kunnen wij voor u een webdesign maken met de mogelijkheid tot een mobiele ontwikkeling. 

Zelf beheren

Als u een kleine, relatief simpele website laat bouwen voor uw bedrijf waar u in principe niets aan hoeft bij te werken, kan het aantrekkelijk zijn om een freelancer in te huren die in een oogwenk een website in elkaar draait. Geen poespas voor hem en voor u, wel zo makkelijk. Maar op het moment dat u een tekstje op uw site wilt wijzigen, kunt u dit niet zelf veranderen. U wilt bijvoorbeeld uw adresgegevens aanpassen omdat u verhuisd bent of de informatie bij “Ons team” wijzigen omdat u een nieuwe stagiaire heeft aangenomen. Ook bij kleine websites is het erg handig om deze zelf te kunnen beheren. Zoek dus een partij die u voorziet van een eigen content management systeem en voorkom dat u elke week met uw ontwikkelaar aan de telefoon hangt.

Er zijn veel website ontwikkelaars die een CMS systeem bij de websites levert. Dit is voor elk bedrijf handig, omdat u dan uw eigen website bij kunt houden.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel