Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website laten maken nabij Meppel

Een website bouwen doe je niet zo maar even. Dit kost veel tijd en kennis. Je kan ervoor kiezen om een website voor je bedrijf nabij Meppel te laten bouwen door professionals zodat je er minder tijd aan hoeft te besteden dan dat je het zelf doet. Wij bij dotsolutions kunnen een op maat gemaakte website voor je bouwen. Wij hebben de kennis in huis om een website te bouwen compleet naar jouw wensen.

neem contact met ons op

Mobielvriendelijke website voor je bedrijf nabij Meppel

Steeds meer mensen bekijken websites via hun mobiel. Het is daarom erg belangrijk dat je website optimaal te gebruiken is op mobiele apparaten. Dit wordt responsive genoemd. Wanneer dotsolutions een website voor jouw bedrijf mag bouwen, maken we de website ook meteen responsive. Wanneer websites niet goed worden weergegeven op mobiel, is de kans groot dat je bezoekers misloopt. Dit is zonde! dotsolutions maakt websites mobielvriendelijk en houdt hier met het ontwerp en de bouw rekening mee.

responsiveJe door dotsolutions gebouwde website zelf beheren

dotsolutions werkt met een eigen gebouwd content management system (CMS) genaamd Dotcontent. Met behulp van Dotcontent is het mogelijk om je website zelf te beheren. Vrijwel iedereen met enige basiskennis kan overweg met ons CMS. Met het CMS kan je onder ander de volgende aspecten beheren/veranderen: afbeeldingen en teksten in pagina’s zetten, pagina’s en subpagina’s aanmaken en nieuwsberichten aanmaken.

dotsolutions helpt je graag bij het bouwen van een website voor je bedrijf nabij Meppel

Wil je meer weten over het bouwen van een website en wat hierbij komt kijken? Neem dan gerust contact met ons op zodat we het één en ander kunnen bespreken. Bel naar 0528 26 95 94, mail of vul ons contactformulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden. Websites bouwen is slechts één voorbeeld van onze verschillende diensten. We kunnen ook de online marketing voor je verzorgen.   

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel