Pagina wordt geladen ...
zoeken

Cruciale aspecten van website design

Met een geslaagd website design bereikt u uitstekende resultaten voor uw bedrijf. Als u bijvoorbeeld een webwinkel beheert vanuit Meppel en van de inkomsten rond probeert te komen, bent u uiterst gebaat bij een solide website waar mensen probleemloos aankopen kunnen doen. De volgende aspecten van website design zijn cruciaal voor uw succes:

1.   Uw logo

Een krachtig en duidelijk logo is essentieel op uw website. Als mensen uw logo zien, moet er eigenlijk meteen een lampje gaan branden. Een effectief logo blijft bij mensen in hun gedachten hangen en zorgt er uiteindelijk voor dat uw merk zich vestigt. Op de lange termijn leidt dit tot meer klanten. Daarnaast speelt uw logo een beslissende rol op uw website. Als mensen op het logo klikken, willen zij terug naar de homepage. Het logo is daarmee fundamenteel in de navigatie op uw website.

Een goede website ontwikkelaar weet waar het logo geplaatst moet worden zodat het de bezoeker opvalt.

2.   De kern van uw bedrijf

U heeft vast wel eens op een website gezeten waarbij u werd overladen met opties. Overvolle menu’s, banners en foto’s waar u op kon klikken – u was eigenlijk maar op zoek naar een ding. Hoogstwaarschijnlijk heeft u de website snel afgesloten, omdat u niet wist waar u moest beginnen. Om dit te voorkomen bij de bezoekers van uw eigen website, dient u terug te gaan naar de kern van uw bedrijf. Wat komen mensen op uw website doen? Zorg ervoor dat uw bezoekers kunnen doen wat zij willen doen, zonder ze daarbij te storen met dingen die voor hen niet of minder relevant zijn.

Cruciale aspecten van website design

3.   Overzicht

Waar sommige websites overvloedig veel klikopties hebben, hebben andere websites het probleem van een rommelige, overvolle pagina. Lappen tekst zonder witregels, afbeeldingen in allerlei formaten – allemaal niet echt bevorderlijk voor het gebruiksgemak. Het leidt bezoekers af en mensen kunnen niet vinden waar ze naar zoeken. Door uw website overzichtelijk te houden, biedt u bezoekers de mogelijkheid om rustig op uw site te kijken en kunnen zij bij u hun doel bereiken zonder afgeleid te worden.

Een goed webdesign bureau weet hoe een website gebruiksvriendelijk ingericht moet worden. Bekijk daarom ook eerst naar de portfolio van het bedrijf.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel