Pagina wordt geladen ...
zoeken

Hoe vind ik een goede website ontwikkelaar?

U heeft er even aan gedacht, maar zelf een website bouwen gaat hem uiteindelijk toch niet worden.

Daarom wilt u er een laten ontwikkelen en u bent bij een bedrijf in Meppel uitgekomen. Dit bedrijf kan uw website bouwen, maar er zijn ook een hoop andere gegadigden voor de klus. U kwam dus al tot de conclusie dat er genoeg bedrijven zijn die een website voor u kunnen maken, maar welk bedrijf moet u nu kiezen? Met deze tips kunt u een betrouwbare keuze maken uit uw lijstje van ontwikkelaars.

Geen haast!Hoe vind ik een goede website ontwikkelaar

Het is niet eenvoudig om een degelijke partij te vinden die uw website gaat bouwen. Natuurlijk zijn er bedrijven met een prachtige portfolio, maar het moet ook nog binnen uw budget passen. Zoals u waarschijnlijk wel weet is het bouwen van een website een heel proces dat soms wel enkele maanden in beslag kan nemen. De drang om zo snel mogelijk een partij te vinden die de website gaat bouwen, is dan ook niet onbegrijpelijk. Het liefst verspillen we zo min mogelijk tijd met zoeken en gaan we meteen over tot actie. Maar pas op! Als u in het begin niet goed kiest, krijgt u daar later spijt van. Niets is zo vervelend als een ontwikkelaar die niet aan uw wensen kan voldoen. U zult een tijdje met de websitebouwers samen moeten werken, dus u kunt beter iets meer tijd investeren om tot een goede keuze te komen.

Bekijk rustig het portfolio van het bedrijf en kijk of de website designs u aanspreken. Stel u zelf dan de vraag of u op de website zal blijven of snel weg klikt?

Evaluatiemoment

Als u een webdesign bureau de opdracht geeft om een idee te ontwikkelen en dit vervolgens uit te bouwen tot een volwaardige website, zijn ze bij dat bedrijf wel even zoet. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw gezicht aan het begin van het proces één keer te laten zien en bij de officiële presentatie van de nieuwe website weer te komen kijken, maar de kans dat u dan een ontwerp te zien krijgt dat u niet aanstaat, is best aanwezig. Probeer daarom bij langere trajecten op voorhand vaste evaluatiemomenten in te plannen, waarop het bureau de ontwerpen aan u laat zien en u deze goedkeurt wanneer u tevreden bent. Zo voorkomt u vervelende verrassingen aan het eind van het traject.

U zou natuurlijk ook zelf een website kunnen bouwen, dit kost alleen wel veel tijd en kennis. Het is belangrijk dat u website gebruiksvriendelijk is en dan is een bedrijf die ervaring heeft toch handiger dan zelf bezig te gaan.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel