Pagina wordt geladen ...
zoeken

Hoe vind ik een goede website ontwikkelaar?

Je hebt er even aan gedacht, maar zelf een website bouwen gaat hem uiteindelijk toch niet worden.

Daarom wil je er een laten ontwikkelen en ben je bij een bedrijf in Meppel uitgekomen. Dit bedrijf kan jouw website bouwen, maar er zijn ook een hoop andere gegadigden voor de klus. Je kwam dus al tot de conclusie dat er genoeg bedrijven zijn die een website voor jou kunnen maken, maar welk bedrijf moet je nu kiezen? Met deze tips kun je een betrouwbare keuze maken uit jouw lijstje van ontwikkelaars.

Geen haast!Hoe vind ik een goede website ontwikkelaar

Het is niet eenvoudig om een degelijke partij te vinden die jouw website gaat bouwen. Natuurlijk zijn er bedrijven met een prachtige portfolio, maar het moet ook nog binnen jouw budget passen. Zoals je waarschijnlijk wel weet is het bouwen van een website een heel proces dat soms wel enkele maanden in beslag kan nemen. De drang om zo snel mogelijk een partij te vinden die de website gaat bouwen, is dan ook niet onbegrijpelijk. Het liefst verspillen we zo min mogelijk tijd met zoeken en gaan we meteen over tot actie. Maar pas op! Als je in het begin niet goed kiest, krijg je daar later spijt van. Niets is zo vervelend als een ontwikkelaar die niet aan jouw wensen kan voldoen. Je zult een tijdje met de websitebouwers samen moeten werken, dus je kunt beter iets meer tijd investeren om tot een goede keuze te komen.

Bekijk rustig het portfolio van het bedrijf en kijk of de website designs jou aanspreken. Stel je zelf dan de vraag of je op de website zal blijven of snel weg klikt?

Evaluatiemoment

Als je een webdesign bureau de opdracht geeft om een idee te ontwikkelen en dit vervolgens uit te bouwen tot een volwaardige website, zijn ze bij dat bedrijf wel even zoet. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om jouw gezicht aan het begin van het proces één keer te laten zien en bij de officiële presentatie van de nieuwe website weer te komen kijken, maar de kans dat je dan een ontwerp te zien krijgt dat je niet aanstaat, is best aanwezig. Probeer daarom bij langere trajecten op voorhand vaste evaluatiemomenten in te plannen, waarop het bureau de ontwerpen aan jou laat zien en je deze goedkeurt wanneer je tevreden bent. Zo voorkom je vervelende verrassingen aan het eind van het traject.

Je zou natuurlijk ook zelf een website kunnen bouwen, dit kost alleen wel veel tijd en kennis. Het is belangrijk dat jou website gebruiksvriendelijk is en dan is een bedrijf die ervaring heeft toch handiger dan zelf bezig te gaan.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel